REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie populiarią dainininkę Atlantą (28) pastaruoju metu mažai kas buvo girdėti, tačiau tai atrodė natūralu – dukrytę pasigimdžiusi atlikėja buvo pasinėrusi į motinystės rūpesčius.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar dukrytė paaugo ir Atlantos gerbėjai vėl gali džiaugtis – ji netrukus pristatys savo naująjį albumą, o ir scenoje Atlantą bus galima išvysti kur kas dažniau. Sugrįžimui į pramogų pasaulį Atlanta pasirinko seksualią „Olialia“ fotosesiją. Portalo www.olialia.lt pristatomoje rubrikoje „Olialia“ žvaigždė nusifotografavusi dainininkė, taip susižavėjo pikantiška fotosesijos idėja, kad jos metu netgi... išdrįso nusimesti visus drabužėlius! Rubrikai „Olialia“ žvaigždė anksčiau yra pozavusius ir kitos garsios Lietuvos dainininkės: seksualioji „Yva“ Kristina Ivanova, taip pat Rasa Bagdonavičiūtė („Blogos mergaitės“) ir „Muzikos akademijos“ žvaigždė „Diamond“. „Svarbiausia man su komanda buvo susitarti dėl fotosesijos idėjos ir jos rezultatais esu labai patenkinta“, - nuotraukas išvydusi sakė Atlanta. J

REKLAMA

Kokie įspūdžiai iš „Olialia“ fotosesijos?

Man labai patiko dirbti su nauja komanda, nors visus šiuos žmones jau pažinojau iš seniai, tačiau dėl bendro darbo susibūrėme pirmą kartą. Svarbiausia man buvo sutarti dėl fotosesijos idėjos ir jos rezultatais esu labai patenkinta. Pavyko sukurti atvirą, seksualią, drąsią ir šiek tiek išdykėlišką fotosesiją. O kadangi jau esu subrendusi moteris, nebe paauglė, manau, kad man tai pavyko pateikti skoningai, nevulgariai ir, svarbiausia, „skaniai“. Be to, džiaugiuosi matydama, kad mano fotosesija iš tiesų išsiskira visų kitų „Olialia“ fotosesijų kontekste. Pastebiu, kad šis projektas paskutiniu metu labai tobulėja, rimtėja.



Ar sunku buvo tave įkalbėti šiai fotosesija?

REKLAMA
REKLAMA

Nė nereikėjo įkalbinėti, man pačiai toks pasiūlymas buvo įdomus. Nemanau, kad seksuali fotosesija yra kažkas šokiruojančio – pažiūrėti į gražius vyrus ar moteris yra visiems smalsu. Tokioje fotosesija svarbiausia yra ne nusirengti, o surasti įdomią idėją ir ją „skaniai“ įgyvendinti. Žaviuosi didele ir gera „Olialia“ komanda, kurie kaskart sugalvoja naujų, įdomių idėjų ir nuolatos stebina parodydami kažką naujo.

Tai jau ne pirmoji tavo seksuali fotosesija. Kuo ši skiriasi nuo kitų?

Pirmiausia tuo, kad ji brandesnė. Prieš aštuonerius metus aš pati buvau kitokia, todėl ir fotosesija buvo jaunatviškesnė, žaismingesnė. O šįkart – viskas kitaip, pati jau esu subrendusi moteris, todėl ir mano nuotraukos yra solidesnės, įdomesnės bei stilingesnės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokie artimiausi tavo karjeros planai?

Šiuo metu esu kūrybiniame etape. Iki vasaros pradžios ketinu išleisti naują albumą. Pastarieji metai perskirstė mano gyvenimo prioritetus. Pirmoje vietoje yra mano dukra. Paskutiniu metu aš visą savo laiką ir dėmesį skyriau tik jai, pati mieliau nei bet ką kitą rinkausi ramiai praleistą laiką namuose. O dabar dukra paaugo, atsirado šiek tiek daugiau laiko ir aš vėl aktyviau sugrįžtu į muzikinį gyvenimą. Pasiilgau scenos, ji tikrai labai traukia, labai malonus tas gerasis adrenalinas, kuris gaminasi dainuojant prieš publiką.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų