REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį vakarą LNK laidoje „Baras pas Violą“ Ruslanas Kirilkinas pirmą kartą pristatys iki šiol akylai slėptą dainą, su kuria varžysis nacionaliniame Eurovizijos dainų konkurse.

REKLAMA
REKLAMA

Dainą "I love a boy who's in love with a fairytale" („Aš myliu vaikiną, įsimylėjusį pasakas“), iš visų Eurovizijos atrankos dalyvių Ruslanas Kirilkinas pristato vienas paskutiniųjų. Daina išties skandalinga, mat iš jos žodžių aiškiai galima suprasti, kam Ruslanas išpažįsta meilę. Paklaustas, ar dainoje iš tiesų omenyje turimas praėjusių metų Eurovizijos nugalėtojas Aleksandras Rybakas, Ruslanas tik paslaptingai šypteli...

REKLAMA

Beje, skandalingąją dainą bare „Pas Violą“ Ruslanas atliko tik grįžęs iš ligoninės. „Eurovizijoje“ daug konkurentų, tad norėdami manęs atsikratyti jie man koją pakišo, o aš suklupau“, - situaciją komentavo dainininkas.

Su daina apie meilę kitam vaikinui R. Kirilkinas tikisi laimėti teisę atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse, šiemet vykstančiame Norvegijoje ir visai Europai parodyti, jog Lietuva nėra homofobų šalis.

„Baras „Pas Violą“ – trečiadienį 21 val. per LNK

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų