REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ant jų grupės lankstinuko puikuojasi užrašai “superžvaigždės”, “grožis išgelbės pasaulį”, “suvalgyk jas, jei gali”, “sekso mašina”, “agresyvi ir provokuojanti muzika”. Taip viešai prisistato dvi ukrainietės, susibūrusios į grupę “Nikita”.

REKLAMA
REKLAMA

Darija Astafjeva ir Julija Kavtaradzė fotografavosi žurnalui “Play-boy”. Darija du kartus pelnė “Play-boy” merginos titulą - pirmąkart tėvynėje Ukrainoje, antrąkart - Jungtinėse Amerikos Valstijose, tapusi jubiliejinio 55-ojo “Playboy” numerio viršelio mergina. Savaitgalį Darija ir Julija Vilniaus klube “Pacha” surengė koncertą.

REKLAMA

Gyvenimo tikslas - išmokti mylėti?

- Atvykote į Lietuvą meilės dienos išvakarėse. Tad negaliu nepaklausti, ką “Playboy” merginoms reiškia meilė.

Darija: Iš asmeninės patirties, sukauptos per 24 metus, supratau, kad meilė - tai dovana. Mylėti gali ne kiekvienas. Dažnai susiduriu su žmonėmis, kuriems meilė nesuvokiama. Jie guodžiasi, kad jiems būna skaudu, verkia, rauda, kad yra skriaudžiami. Apmaudu, kad jie myli žmogų, o jis tuo pačiu negali atsakyti. O aš laiminga, kad moku mylėti. Kiekvieno mūsų gyvenimo tikslas - išmokti mylėti. Ir mylėti ne šiaip ką nors, o visa, kas aplink. Štai tokia užduotis. Ir ji sunki.

REKLAMA
REKLAMA

Julija: Dabar didžiausia mano gyvenimo meilė - dukrytė. Jai gimus esu pati laimingiausia. Jai dveji, jos vardas Margarita. Ji be galo temperamentinga. Namie visi jos klauso. Ji pati save vadina Goša, nors tai vyriškas vardas... Tai tikra meilė, kuri niekada nesibaigs. Suprantu, kad esu laimingiausia mama pasaulyje, dėl dukrytės nuversčiau visus kalnus.

Meilė nėra savaime suprantamas jausmas, nes mylint svarbu mokėti rūpintis ir nieko nereikalauti, kaip įprasta šiandien. Žmonės vis galvoja: jei aš dėl jos ką nors padariau, ji privalo... O ji nieko neprivalo! Duodi ir būk laimingas, kad kitą žmogų padarai laimingą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Darija: Tada žmogus ir gauna meilės.

Su vyru išskyrė profesija

- Ar turite mylimuosius?

Julija: Išsiskyriau su savo dukters tėvu. Tai dėl mano profesijos. Jei myli žmogų, turi būti pasitikėjimas. Buvo pavydo, ginčų, skandalų. Ilgai bandžiau paaiškinti, kad tai, kuo užsiimu, man patinka, nedarau nieko blogo, neperžengiu ribų, bet jis nenorėjo to suprasti. Aš mergina su charakteriu. Nuo vaikystės labai mėgstu muziką, svajojau būti dainininke, nors lankiau meninę gimnastiką ir grojau smuiku. Atėjo laikas, kai viskas išsipildė, bet jis nesugebėjo susitaikyti su mano pomėgiu.

REKLAMA

- O gal tai dėl erotinių fotosesijų?

Darija: “Playboy” fotografavausi tik šiek tiek. Ir daugiau nenoriu to daryti. Manau, kad moteris turi būti paslaptis, kad pėda ir batelis yra kur kas įdomiau nei visiška nuogybė. Prieš fotosesiją įsivaizdavau, kad galiu vilkėti šlapius vyriškus marškinius ir taip atrodyčiau nuoširdesnė, nuogesnė nei tiesiog nurengta mergina. Turiu nedidelę svajonę. Kai sutiksiu žmogų, kurį pamilsiu, labai norėčiau jam padovanoti knygelę, kurioje būtų tik mano nuogos nuotraukos. Ir tik mano vienintelis žmogus galėtų žiūrėti į mano apnuogintas akis, kurios jam pasakos apie visą mano meilę, pagarbą ir atsidavimą jam.

REKLAMA

Pinigai nesvarbu?

- Koks turi būti tas jūsų žmogus?

Julija: Man svarbu, kad tą žmogų gerbčiau. Daug vyrų kalba, bet nieko nedaro. Man svarbu, kad visa, net smulkmenos, būtų išpildyta. Ne mažiau svarbus humoro jausmas. Visa kita nesvarbu. Nei grožis, nei materialinė padėtis. Moteris bet kurį vyrą iš kurpiaus gali paversti imperatoriumi. Savo meile, pagarba, tikėjimu.

Darija: Man svarbiausia vyro savybė - atsakomybė. Manau, jei vyras užmezga santykius su moterimi, jis turi būti už ją atsakingas. Atsakyti už savo žodžius ir poelgius. O dabar - vos kokią smulkmeną padaro, jau kabina sau medalius ir kelia save ant pjedestalo. Turbūt merginos pačios kaltos, kad vyrai tokie tapo. Nupirkai man automobilį - viskas, tu man Dievas, nupirkai butą - tai jau už svajonių ribų. O kad jo viduje š...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Negi nėra vyrų, atitinkančių jūsų reikalavimus?

Julija: Yra tų vyrų, bet dabar karjera svarbiausia.

Darija: Žmogui, kurį visi pažįsta gatvėje, labai sunku rasti antrąją pusę. Juk daugeliui norisi turėti gražią, garsią merginą. Bet vėliau pasirodo, kad tas žmogus ne toks, kokį bandė vaizduotis. Idealus vyras turėtų mane mylėti tokią, kokia esu, o ne tokią, kokią įsivaizduoja - mergaitę iš “Playboy”. Svarbu, kad žmogui rūpėtų tas pats, kas ir man, kad sutaptų mūsų požiūris. Sakykime atvirai - kad mus sietų ne tik seksas. Daugelis žmonių mano: jei geras seksas, vadinasi, tai mano antroji pusė. Bet seksas baigiasi. O žmogaus vertybės lieka visada. Kai būsime senelė ir senelis, kai sekso nebebus, bus neįdomu su žmogumi, kuriam patinka klausytis grupės “Metallica”, jei tau patinka Bethovenas ar Bachas.

REKLAMA

Žinoma, mūsų poreikiai dideli, todėl mums ir sunku. Daugelis vyrų mano, kad merginas iš žurnalų viršelių pakanka papirkti. Gerai, kad mes išmokome į tai žvelgti su humoru ir tuo pasinaudoti.

Draugai nusisuko

- O tikrų draugų ar turite?

Darija: Draugų labai mažai. Todėl nesigailiu, kad nusifotografavau “Playboy”, tai padėjo viską sudėlioti į vietas. Buvo daug draugų, liko mažai. O artimieji išmoko mylėti, priimti tai, kas man patinka, žiūrėti į visa tai taip, kaip aš žiūriu. Pasmerkti lengviausia.

Man fotografija - atsipalaidavimas. Atėjusi į svečius paprašau nuotraukų, o ne arbatos. Pamačiusi albumą galiu daug ką pasakyti apie šeimininką. Nuotrauka - būdas atskleisti save. Todėl man patinka ir nuogos nuotraukos. Pasislėpti už prabangios suknelės ar batų lengva. O nuogos nuotraukos parodo tave tokią, kokia esi.



Julija Kavtaradzė ir Darija Astafjeva. Irmanto Sideravičiaus/ Respublika.lt nuotr.



Kalbėjosi Zita VOITIULEVIČIŪTĖ.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų