REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio vakarą buvo sužaisti pirmieji UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio susitikimai. Juose nesėkmes patyrė AC „Milan“ ir Madrido „Real“ klubai, kurie pralaimėjo atitinkamai „Manchester United“ ir Liono „Olympique“.

REKLAMA
REKLAMA

Milane susitiko vietos „Milan“ ir „Manchester United“. Šeimininkai į priekį išsiveržė jau per pirmąją rimtesnę savo ataką, kai 3 min. po Davido Beckhamo pakelto baudos smūgio pasižymėjo brazilas Ronaldinho.

REKLAMA

Nors AC „Milan“ futbolininkai ir toliau diktavo savo sąlygas, jie užlipo ant grėblio 36 min, kai klastingu smūgiu nuo virpsto rezultatą išlygino Paulas Scholesas – 1:1 .

Po pertraukos visus savo sugebėjimus pademonstravo W. Rooney, kuris pelnė du įvarčius galva ir sukrovė savo komandai solidų pranašumą – 1:3. Tiesa, mačo pabaigoje po įspūdingos atakos ir meistriško Ronaldinho perdavimo įvartį kulnu įmušė Clarence‘as Seedorfas – 2:3.

REKLAMA
REKLAMA

Lione vietos „Olympique“ priėmė Madrido „Realą“.Pirmajame kėlinyje komandos realių progų įvarčiui pasiekti nesukūrė, išskyrus vieną Liono ekipos pavojingą ataką, „Olympique“ žaidėjas Delgado itin stipriai smūgiavo kamuolį iš 17 metrų ir pataikė į virpstą.

Tačiau jau antrojo kėlinio pradžioje viskas pasikeitė, nes 47 min. reto grožio įvartį tolimu smūgiu į viršutinį vartų kampą įkalė šeimininkų saugas Jeanas Makounas. Vartuose stovėjęs I. Casillas buvo bejėgis, tad rezultatas tapo 1:0. Po šio įvarčio „Real“ bandė užspausti savo varžovus, tačiau „Olympique“ ne tik puikiai gynėsi, bet ir patys rengė greitas atakas, Prancūzai atsilaikė ir prieš atsakomąją dvikovą turi persvarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rungtynių rezultatai ir statistika:

AC „Milan“ (Italija) – „Manchester United“ (Anglija) 2:3 (1:1).

3 min. Ronaldinho 1:0, 36 min. P. Scholesas 1:1, 66 min. W. Rooney 1:2, 74 min. W. Rooney 1:3, 85 min. C. Seedorfas 1:3.

Liono „Olympique“ (Prancūzija) – Madrido „Real“ (Ispanija) 1:0 (0:0).

47 min. J. Makounas 1:0.

Siūlome pasižiūrėti abejų rungtynių įvarčius:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų