REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 laidos prodiuseris, vedėjas, režisierius, redaktorius ir ištikimas žiūrovas Gediminas Jaunius paseno. Dėl neaiškių priežasčių svajonių jaunikiu retkarčiais pavadinamam vedėjui šiandien “stuktelėjo” 32  meteliai.

REKLAMA
REKLAMA

Įprastai, prieš gimtadienius, į depresijas ir gyvenimo apmąstymus pasineria moteriškės, bet… Jau vakar Jaunius “Facebook” tinklapyje dūsavo:  “Galiu pasakyti tik tiek: ačiū Dievui šitie metai baigėsi. Tikiuosi mano asmeniniai nauji metai bus žymiai geresni ir lengvesni.”

REKLAMA

Įdomu ką Jaunius pasidovanos gimtadienio proga? Gal botokso injekcijų ar riebalų nusiurbimą? O gal kokį prabangų škurlelį? Įdomu, įdomu.

Kaip ir dera žvaigždei, G. Jauniaus gimtadienyje neapsieita be cirkų! Jau seniai žinoma, kad blondinė Skaiva savo šunį Marselį yra užregistravusi “Facebook” socialiniame tinkle, kur šunėkas laisvai “reiškiasi ir komentuoja svarbiausius įvykius”. Žinoma, taksas “pasisakė” ir G. Jauniaus gimtadienio proga!

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, kaimo babyčių ir pensininkų mylimam Gedučiui Jauniui įteikė dovaną – tinklapį www.svajoniu-anukas.lt.

“Žinau, kad Gediminas Jaunius mėgsta pasigirti esąs svajonių anūkas, todėl jau ryt poryt  rekomenduoju visoms močiutėms aplankyti šitą puslapį ir pamatyti koks iš tiesų gali būti tas svajonių anūkas.” – skelbia taksas Marselis .

Jo, pas Skaivą – juodas humoro jausmas. Tiesa, reikėtų paminėti, kad ir pati S. Jasevičiūtė turi asmeninę svetainę  - Tobula Skaiva. Kuklu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų