REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvieną penktadienį „Auksinė blykstė“ sveikina žinomą žmogų su gimtadieniu. Šią savaitę laimė nusišypsojo Seimo nariui Juliui Veselkai.

REKLAMA
REKLAMA

Politikas niekaip nesugebėjo atspėti, kokia moteris galėtų jį sveikinti su gimtadieniu ir dar siųstų per laidos rengėjus jam dovaną. Nepadėjo ir „Auksinės blykstės“ vedėjo Kristupo užuominos, kad tai – efektinga, žavi ir garsi moteris, kad ji – įspūdingų formų. Pajuokavęs, kad darbo vietoje į formas nesižvalgo, Julius Veselka pasidavė.  Išvydęs ekrane, kad jį sveikina Inga Valinskienė, tautos išrinktasis burbtelėjo: „Tai nenormalu.“ Vėliau prisipažino, kad vis dėlto malonu iš jos gauti dovanų, nors pyktelėjo, kad skambūs ir gražūs žodžiai, skirti jam, jau buvo girdėti – Ingai sveikinant premjerą A. Kubilių.

REKLAMA

Balsingoji Seimo narė savo kolegai padovanojo odines šlepetes su palinkėjimu: „Avėdamas jomis nepažadinsite Seimo rūmuose snaudžiančių kolegų.“ „Auksinės blykstės“ pensininkas Vydas taip pat sumąstė dovaną bendraminčiui Juliui Veselkai. Senolis padovanojo vyriško odekolono, kuris, pasak Vydo, tinka vartoti ir prieš skutimąsi, ir po jo. Tačiau parlamentaras išdidžiai pareiškė, kad niekada nesikvėpina jokiais odekolonais.

Tikras vyras turi kvepėti prakaitu“, – rėžė Seimo narys Julius Veselka „Auksinės blykstės“ studijoje.

Ne tik aštrūs Seimo nario pasisakymai, šmaikštūs juokeliai, bet ir šokis su vyrais – jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.    

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų