REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Realybės šou “Dangus 2” nugalėtojas Justinas Lapatinskas šiuo metu daugiausia laiko praleidžia repetuodamas naujojo albumo “Ateinu rytoj” dainas, mat rengiasi įspūdingam pristatymo koncertui. Jis vyks vasario 23-iąją “New York” klube.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas atskleidė, kad šiuo metu yra vienišas, todėl visos mintys sukasi tik apie muziką.

REKLAMA

Susidaro įspūdis, kad Justas tarsi atsiranda, šiek tiek padainuoja, o paskui vėl kažkur išnyksta.

“Toks įspūdis gali susidaryti, - neslepia vaikinas. - Bet iš tiesų niekur nedingstu. Tai, kad esu mažiau matomas televizijos ekranuose, nereiškia, kad mažiau dainuoju. Patirties semiuosi iš savo solinių koncertų - ją kaupiu, kad laikui atėjus galėčiau panaudoti ją savo koncertuose.”

J.Lapatinskas neseniai išleido albumą “Ateinu rytoj”. Jis - lyg nauja dainininko vizitinė kortelė. “Šio albumo idėja buvau gyvas visus pastaruosius dvejus metus. Buvo visko - ir nuosmukių, ir pakilimų. Jei klaustumėte mano nuomonės apie savo albumą... Manau, apskritai neverta leisti produkto, kuriam negali skirti aukščiausio įvertinimo. Vis dėlto objektyviausią įvertinimą pateiks mano griežčiausia komisija - klausytojai”, - įsitikinęs Justas, vasario 23 d. rengiantis įspūdingą albumo pristatymo koncertą.

REKLAMA
REKLAMA

“Jei pristatyme tikitės šokiruojančių nuogybių, daug pompastikos bei blizgučių - turiu nuvilti. Viskas, ką galiu pažadėti, dvi valandos tikros, išjaustos ir gyvos muzikos, kurią atliksiu ne tik aš, bet ir mano kviesti draugai - Marijonas, Mantas, Mundis, Šorena, “Electric Ladies”. Manau, kaip tik tokių renginių normalūs žmonės ir pasiilgo”, - pasakoja atlikėjas, savo ateitį siejantis su muzika.

“Viena mergina man jau parodė, ką gali pasiekti nuolat dirbdamas ir tobulėdamas. Supratau, jog mano gyvenimas - muzika ir muzikoje. Tegul neturėsiu prabangaus automobilio, bet jausiuosi laimingas darydamas tai, kas man labiausiai patinka”, - atviras Justas.

Beje, svajonių jaunikiu ne kartą tituluotas vaikinas - vėl vienišas, tačiau apie savo jausmus atvirauti nelinkęs. “Aš įpratęs savo meiles saugoti nuo viešo dėmesio, gal todėl ir nesilankau vakarėliuose, o renkuosi mylimo žmogaus glėbį. Vienaip ar kitaip, dabar mano gyvenime - kiekvienas išėjimas į sceną lyg romantiškas vakaras su mergina. O tikroji meilė (tokia kaip filmuose) ateis pati”, - mano J.Lapatinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų