REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujuoju Marijos radijo direktoriumi paskirtas teologijos mokslų daktaras Kęstutis Kėvalas, praneša Krikščionybės žiniasklaidos tarnyba. "Sieksime, kad Marijos radijas būtų liaudies radijas, kuriame atsakymus į aktualius klausimus išgirstų paprastas žmogus", - kalbėjo naujasis radijo vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

Kunigas K. Kėvalas   1997 – 2001 m. mokėsi JAV, Baltimorėje. Šiuo metu yra Vytauto Didžiojo Teolgijos fakulteto prodekanas ir moralinės teologijos dėstytojas. 2008 m. Vytauto Didžiojo universitete kun. K. Kėvalas apgynė ketvirtą nuo fakulteto atsikūrimo Teologijos daktaro disertaciją tema: „Laisvosios ekonomikos šaltiniai ir tikslai pagal encikliką „Centesimus annus“. Tai tarpdisciplininis, sujungiantis teologijos ir ekonomikos mokslus darbas, kuriam vadovavo Dr. Samuelis Greggas iš Mičigano valstijos (JAV).

REKLAMA

Ne tik bažnytiniuose, bet ir akademiniuose sluoksniuose gerai žinomas, Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Teologijos fakulteto prodekanas ir dėstytojas kun. K. Kėvalas pastaraisiais metais itin daug dėmesio skyrė tokioms temoms, kaip Bažnyčios socialinis mokymas, laisvosios rinkos ekonomikos ir krikščionybės suderinamumas.

Turintis platų ir gilų žvilgsnį į Bažnyčios ir visuomenės problemas šį požiūrį sieks skleisti ir radijo bangomis. „Tobulinsime programų kokybę ir sieksime, kad Marijos radijas būtų liaudies radijas, kuriame atsakymus į aktualius klausimus išgirstų paprastas žmogus“, - Krikščionybės žiniasklaidos tarnybai sakė naujasis Marijos radijo programų direktorius kun. K. Kėvalas.

Marijos radijas yra transliuojamas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje ir Anykščiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų