REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, žavioji Panevėžio miestui atstovaujanti dainininkė Mia, niekaip neišsigydžiusi ligos, yra priversta daryti pertrauką. Panevėžiečius į pergalę vedanti žvaigždė prarado balsą ir negali šį šeštadienį atlikti pasirinktos vienos romantiškiausių pasaulio dainų – Whitney Houston „I will always love you“. Miai kritikos negailinti komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė tikrai turėtų ką šeštadienį pasakyti apie tobulą šios dainos atlikimą, o gal net būtų užtraukusi su kolege duetu?

REKLAMA
REKLAMA

„Padėtis iš tiesų yra labai rimta. Mia jau kuris laikas kovoja su užkimimu, niekaip neišsigydo. Dar sprendžiama, ar ji galės dainuoti, ieškome gydytojų specialistų, kurie padėtų jai greičiau pasveikti. Priešingu atveju kiekvienas pasirodymas jai gali tapti paskutinis“, – pasakoja TV3 „Chorų karų“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

REKLAMA

Pati Mia yra pasiryžusi choro nepalikti. Šiuo metu ji sulaukia daug palaikymo žinučių iš komandos narių ir yra užsispyrusi kovoti iki galo, nors rizika iš tiesų didelė.

„Mes negalime rizikuoti, tačiau įtampa užkulisiuose vis auga. Gali tekti Mia per prievartą vesti pas gydytojus, o tada jau galvosime, ar nereikia panevėžiečių vedlei pamainos“, – nerimauja N. Kavaliauskienė.

Kas šį šeštadienį pasirodys su žaliuoju Panevėžio choru, sužinosite vasario 13-ąją 19.00 val. tiesiogiai per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų