REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV vyrų krepšinio rinktinė pradėjo braižytis nacionalinės komandos, artėjančią vasarą dalyvausiančios pasaulio čempionate Turkijoje, kontūrus.

REKLAMA
REKLAMA

Į kandidatų sąrašą pateko devyni olimpiniai čempionai: LeBronas Jamesas, Kobe Bryantas, Dwyane'as Wade'as, Chrisas Boshas, Chrisas Paulas, Dwightas Howardas, Carmelo Anthony, Deronas Williamsas ir Carlosas Boozeris.

REKLAMA

Iš JAV rinktinės pasitraukė Jasonas Kiddas, o Tayshauną Prince'ą ir Michaelą Reddą šiame sezone kankina traumos.

Patekti į vieną pajėgiausių pasaulio rinktinių dar pretenduoja Derrickas Rose'as, Kevinas Durantas, Chauncey Billupsas, Amare'as Stoudemire'as, Lamaras Odomas, Alas Jeffersonas, Kevinas Love'as, Rudy Gay'us, O.J.Mayo, Andre Iguodala, Kendrickas Perkinsas, Danny Grangeris, Davidas Lee, Brookas Lopezas, Russellas Westbrookas, LaMarcusas Aldridge'as, Geraldas Wallace'as ir Ericas Gordonas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tokie kandidatai kaip Ch. Boshas ar D.Wade'as artėjančią vasarą taps laisvaisiais agentais ir jų atstovavimas JAV ekipai gali priklausyti nuo naujo kontrakto paieškų. Vis dėlto C. Anthony įsitikinęs, kad visi olimpiniai čempionai vėl nori žaisti drauge.

„Nors dar anksti apie tai kalbėti, manau, kad vyrukai nori vėl žaisti kartu. Svarbiausia, kad jie kuo greičiau susitvarkytų savo reikalus su naujais kontraktais“, – teigė Denverio „Nuggets“ lyderis.

Pasaulio pirmenybėse JAV krepšininkai vienoje grupėje varžysis su Kroatijos, Brazilijos, Irano, Slovėnijos ir Tuniso komandomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų