REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė pristačiusi stilingą daugialypės terpės išorinį įrenginį „LG XF2 Portable Home Theatre“, kuris Lietuvoje pasirodys vasario mėnesio pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

„LG XF2” integruotas kietasis diskas ir HDMI 3.1 standarto išvesties jungtis užtikrina pilnos HD (angl. high definition) raiškos vaizdą, kokybišką erdvinį „DTS/Dolby Down-mix“ garsą bei leidžia dalintis vaizdo ir garso failais greičiau ir paprasčiau nei iki šiol, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA

„LG Portable Home Teatre“ saugomas mėgstamų atlikėjų dainas, filmus ir šeimos nuotraukas galima lengvai peržiūrėti kompiuterio ar televizoriaus ekrane. Integruota HDMI 3.1 standarto išvesties jungtis atkuria bet kokio formato ir raiškos vaizdo ir garso failus. „LG XF2“ gali būti naudojamas ir kaip papildoma duomenų saugykla – su kompiuteriu jis sujungiamas USB 2.0 jungtimi. 500 GB atminties įrenginyje galima išsaugoti tūkstančius nuotraukų, mėgstamiausius filmus ar muziką.

REKLAMA
REKLAMA

„LG XF2“ storis – tik 25,3 mm, pasak bendrovės atstovų, tai vienas ploniausių tokio tipo išorinių įrenginių rinkoje. Įrenginys išsiskiria ir dizaino ypatumais - dailiomis formomis, veidrodiniu paviršiumi, mėlynos spalvos apšvietimu.

„LG XF2” bus galima įsigyti vasario pabaigoje. Jis kainuos apie 730 Lt, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų