REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sudegusio teatro aktorė Eglė Jackaitė nusprendė, kad augindama vaiką neturi ką veikti, todėl pats laikas kabarotis ant scenos ir eilinį kartą mėginti vaidinti žvaigždę. Kaip tarė taip padarė: griebė už parankės Zvonkų ir iškeliavo į "Žvaigždžių duetus" laimės ieškoti.

REKLAMA
REKLAMA

„Eglė – mūsų su Natalija vestuvių svočia.  Talentinga, kūrybinga. Aktorė. Galės kaip reikiant mane padresiruoti. Manau, kad mums dviem netrūks kūrybinių idėjų, o žiūrovams nebus nuobodu“, - tikina Deivydas Zvonkus.

REKLAMA

Eglei ne kartą teko dainuoti Klaipėdos dramos teatro scenoje. „Meška ant ausies tikrai nėra užlipusi. Jei reikės, pridės ranką ir mano gera draugė Aistė Pilvelytė. Žodžiu, ant scenos lipt nebijau. Gal dar ne laikas bijoti? Bus baisiau, kai artės premjera“, - kvatojasi Eglė, manydama, kad ja bus pasirūpinta.

Naujiena, kad jos vyras taps žmonai konkurentas, Natalijos Zvonkės neišmušė iš vėžių.

„Na, Zvonkau, laikykis! - sužinojusi naujieną, šaukė Zvonkė vyrui, kuris tuo metu buvo vonioje. - Dar labiau kontroliuosiu, kad man su Cololo dainas geras rašytum. Tikiuosi, kad nepradėsi chaltūrinti“. O tai ką, leiskite paklausti, jis iki šiol darė?

Ant Eglės Jackaitės  Natalija Zvonkė kol kas negriežia dantimis. „Ji – artima mūsų šeimos draugė, manau, smagiai visi keturiese dalyvausime šou, per dantį traukdami vieni kitus“, - juokėsi Natalija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų