REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos žiniasklaidoje nuaidėjęs skandalas, apie stilisto Manto Pertruškevičiaus garbę ir orumą žeidžiantį puslapį socialiniame tinkle „Facebook“, pasiekė finišo tiesiąją. Profilis šiandien buvo ištrintas, o mergina prisipažino, kad gerbėjų grupę sukūrė apimta pykčio.

REKLAMA
REKLAMA

Beveik „Facebook“ 7000 vartotojų vienijusi grupė „Nekenčiu Petruškevičiaus“ panaikinta, kaip manoma po to, kai ją sukūrusi mergina apsilankė policijos nuovadoje.

REKLAMA

M. Petruškevičiaus advokatė Raimonda Kazlauskienė Balsas.lt sakė, kad stilisto spėjimai dėl galimos šmeižėjos tapatybės - pasitvirtino.

„Manto įtarimai dėl gerbėjų klubo įkūrimo pasitvirtino. Tai ta pati mergina, kuri prašė jo pagalbos tikindama, kad moka šokti ir tapyti. Mantui nesureagavus ji ir sukūrė šį profilį supykusi. Ji tai prisipažino pati,“ - sakė advokatė.

Tiesa, mergina dar egzistuojant grupei „Nekenčiu Petruškevičiaus“ rašė, kad ji nėra stilisto gerbėja, o juos sieja tik darbiniai reikalai.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei dar kartą jis mane pavadins gerbėja, dar labiau pyksiu. Tegu skiria, kas yra reikalai, o kas fanai... Ne aš jo klausinėdavau kaip jam sekas<...> Ar normalu jei su žmogumi tariesi susitikti dėl reikalų, o šis tavęs pasiteirauja, kurioje Vilniaus vietoje gyveni?“ - ant profilio sienos rašė mergina.

Anot advokatės, 20 metų kaunietė iš pradžių bandė draugiškai bendrauti SU garsiu stilistu. Ji pasakojusi, kad gražiai piešia, šoka, tapo, yra talentinga bei prašėsi filmuojama. M. Petruškevičiui atsisakius padėti, mergina sukūrė įžeidžiamo turinio profilį socialiniame tinklapyje. Išvydęs jį stilistas M.Petruškevičius kreipėsi į Kauno Santakos policijos komisariatą, kuriame vasario 1 dieną užregistravo skundą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Advokatė R. Kazlauskienė tikino, kad Mantas Petruškevičius yra tolerantiška asmenybė ir nenori sugadinti jaunos merginos gyvenimo, todėl stilistas apsieitų be teismų, jei mergina viešai pripažintų savo kaltę ir jo atsiprašytų.

„Mantas yra tikrai tolerantiška ir geranoriška asmenybė ir neturi tikslo pasipelnyti iš jį įžeidusios merginos, jis nenori, kad jaunos merginos gyvenimą sugadintų teistumas. Mano klientas sutinka su mergina nesiteisti, jei ši viešai pripažins kaltę ir atsiprašys,“ - Balsas.lt sakė advokatė.

Ar mergina bus perduota teismui, priklausys nuo prokuroro sprendimo.

Norime priminti, kad Balsas.lt rašė apie žymų stilistą kritikuojantį, o kartais net žeidžiantį profilį: Kas apšmeižė Mantą Petruškevičių? (Atnaujinta)(foto)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų