REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eglei Jackaitei buvo pranešta, jog televizijos laida “Grožis ir estetika”, kurią ji vedė, dėl finansinių sunkumų bus nutraukta. Tačiau laida eteryje liko, o aktorė joje išvydo kitą vedėją.

REKLAMA
REKLAMA

“Su laidos prodiuseriu bei visa komanda po Naujųjų metų planavome naujas laidas. Tačiau vėliau man buvo pasakyta, kad šis televizinis projektas nebus tęsiamas. Gerokai nustebau, kai praėjusį šeštadienį sulaukiau draugų skambučių ir klausimų, kodėl laida eteryje ir ją veda kita moteris. Manęs jau niekas nebestebina, tačiau vis tiek keista, kad tai sužinojau ne iš komandos, su kuria dirbau”, - sakė E.Jackaitė.

REKLAMA

Į laidos vedėjos kėdę vietoj Eglės sėdo prodiuserio žmona.

“Šeima yra šeima. Kas kitas padės žmonai kopti karjeros laipteliais, jei ne mylimas vyras. Daiva - profesionali grimuotoja, ji laidoje vedė trumputę grožio pamokėlę. O štai dabar - laidos vedėja, - šypsojosi aktorė. - O jeigu rimtai, kuo nuoširdžiausiai linkiu jai sėkmės. Ir jei reikės kokių patarimų, tikrai neatsisakysiu, patarsiu.”

Eglė pasidžiaugė, kad nors ir įvyko toks nesusipratimas, tačiau santykiai su prodiuseriu liko draugiški. Tik puse lūpų prasitarė, kad jau dabar yra minčių apie naują televizijos projektą. “Mes neatsisveikinome, bet kol kas apie tai tikrai ne laikas kalbėti”, - užsiminė E.Jackaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų