REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šventiniam koncertui, kuris vyks šių metų gegužės 2 dieną „Siemens arenoje“ Vilniuje, „Tele Bim-Bam“ kolektyvas jau ruošia išskirtinius ir geriausius savo kūrinius. Jubiliejiniame Telebimbadienyje bus siekiama ir pirmojo Lietuvoje šypsenų rekordo.

REKLAMA
REKLAMA

„Artėjant gimtadieniui, „Tele Bim-Bam“ paskelbė akciją „Mano sparnuota svajonė“  ir pasižadėjo išpildyti 20 pačių gražiausių vaikų norų. Todėl jubiliejinio gimtadienio proga nusprendėme įgyvendinti vieno mažojo žiūrovo svajonę – surengti šypsenų šventę. Tikimės, jog koncertas taps unikaliu renginiu,  kuriame bus galima išvysti daugiau nei 10 000 laimingų žiūrovų šypsenų vienoje vietoje“, – teigė kolektyvo vadovė Neringa Čereškevičienė.

REKLAMA

Vaikų kolektyvas „Tele Bim-Bam“ kartu su vadove Neringa Čereškevičienė koncerte atliks visus jau hitais tapusius kūrinius: nuo žymiosios „Musės“ iki geriausių operos „Voro vestuvės“ dainų. Be to, renginio  metu vyriausieji kolektyvo nariai perduos savo „išaugtas“ dainas mažiesiems dainininkams, dainuodami jas visi kartu.

„Džiaugiamės, kad „Tele Bim-Bam“ kolektyvas taip greitai auga. Esame tikri, kad jubiliejinis koncertas bus įsimintina šventė ne tik pačiam kolektyvui, bet ir į renginį susirinkusiems mažiesiems žiūrovams bei jų tėveliams“, – sakė renginį organizuojančios bendrovės „SEVEN entertainment“ generalinis direktorius Vidmantas Šiugždinis.

REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienio šventėje kartu su „Tele Bim-Bam“ kolektyvu koncertuos ir daugybė žinomų Lietuvos žvaigždžių: operos solistas Rafailas Karpis, „Keistuolių teatro“ aktorius Andrius Kaniava, ryškiausios Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės Marijonas Mikutavičius ir Algis Ramanauskas-Greitai, dainininkė Edita Bagdonaitė, choras „Brevis“ ir daugelis kitų.

Bilietus į 3 val. trunkantį „Tele Bim-Bam“ 20-mečio jubiliejinį koncertą visai šeimai platina bendrovė „Tiketa“. Pirmieji bilietai, kurių skaičius ribotas, kainuoja nuo 24 Lt. Vėliau bilietai kainuos nuo 34 iki 49 litų.

Jubiliejinį „Tele Bim-Bam“ koncertą visai šeimai prodiusuoja bendrovė „SEVEN Live“, užsiimanti koncertų ir šou organizavimu.

SEVEN Live info.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų