REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jauni ir vieniši britų vyrai pavargo nuo stereotipų, kad jie yra nevykėliai, bejausmiai, o jų vienintelis tikslas – kuo greičiau įsitempti merginą į lovą, rašoma portale AskMen.com.

REKLAMA
REKLAMA

Stengtųsi būti ištikimi

Minėto portalo atliktos apklausos duomenimis, iš tikrųjų dauguma jų vertintų ir gerbtų savo „antrąsias puseles“, stengtųsi būti ištikimi. Apklaustieji taip pat yra įsitikinę, kad tikri vyrai gali leisti sau kartais net paverkti.

REKLAMA

Užuot nuolat ieškoję ir gyręsi naujomis iškovotomis pergalėmis meilės fronte, 77 proc. vyrų tvirtina, kad susipažinę su merginomis, mėgina įžvelgti jose būsimas žmonas, o 75 proc. tiki, kad tikrai kažkur yra jų „antra pusė“.

Dar 69 proc. apklaustųjų sako, kad visada būna ištikimi savo partnerėms. Tuo tarpu 56 proc. įsitikinę, kad būti geru tėvu ar vyru jiems reiškia būti labiau vyrišku.

Prisipažino, kad teko verkti dėl moters

Apklausos metu taip pat paaiškėjo, kad 75 proc. respondentų teko verkti dėl moters, o 57 proc. vyrų nusiteikę padėti moteriai buityje ir tai jiems teiktų džiaugsmo.

REKLAMA
REKLAMA

„Apklausos rezultatai turėtų nustebinti daugumą moterų, todėl, kad jos dažnai įsivaizduoja visiškai priešingai, nei iš tikrųjų galvoja ir jaučia vyrai, - sakė portalo AskMan.com vyriausiasis redaktorius James Bessilas.- Vyraujanti nuomonė, kad jauni vyrukai nori tik vieno – būti viengungiai ir tempti vieną paskui kitą moteris į lovą – absoliučiai neteisinga!“

Apklausoje, kuri tęsėsi penkias savaites, dalyvavo 70 tūkst. vyrų, kuriems vidutiniškai apie 28- erius metus.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų