REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialiniame tinkle „Facebook“ apšmeižtas stilistas Mantas Petruškevičius situacijos nekomentuoja, o jo advokatė tikina, kad tai nusivylusios gerbėjos išpuolis.

REKLAMA
REKLAMA

M. Petruškevičius kreipėsi į Kauno policiją dėl įžeidžiančio bei neatitinkančio tikrovės nuotraukų turinio. Šiose fotografijose žinomas stilistas pavaizduotas su „Gaidelis“ sausainių pakeliu rankose bei apsirengęs Holivudo filmo herojaus Borato maudymosi kostiumėliu.

REKLAMA

„Facebook“ tinkle atsiradusiame profilyje „Nekenčiu Petruškevičiaus“ yra ne tik daug stilisto ir tikrovės neatitinkančių nuotraukų fotomontažo, bet ir neva tam tikrų žinomo stilisto citatų, kuriomis tikslingai formuojama nuomonė apie jo seksualinę pakraipą bei pabrėžiamas homoseksualumas.

Profilis jau susilaukė bendraminčių dėmesio ir dabar turi beveik 5 tūkst. gerbėjų.

Nepaisant nepadorios, įžeidžiančios ir Lietuvoje gerai žinomą stilistą pašiepiančios informacijos, profilio kūrėja tikina, kad iš stilisto nesišaipo: „Niekas šiuo tinklalapiu nesiekia dergti mielojo Petruškevičiaus! Kaip Lietuva be savo plepiojo Princo ir, žinoma, kaip ponios. Tiesiog jei žmogui 23 m., jis nebaigęs jokio universiteto, viešai tyčiojasi iš ko papuola, jaučiasi nepakaltinamas ir labai svarbus, ar tai yra normalu?!“

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas, kurio metu tikimąsi nustatyti asmenis ar asmenų grupę, kurie sukūrė M. Petruškevičiaus garbę ir orumą žeidžiantį interneto profilį „Nekenčiu Petruškevičiaus“.

M. Petruškevičiaus šmeižto byloje atstovaujanti žinoma Kauno advokatė Raimonda Kazlauskienė Balsas.lt sakė, kad nepatvirtintais duomenimis, žymųjį stilistą galėjo apšmeižti viena iš jo gerbėjų.

„Socialiniame tinkle profilį galėjo sukurti Manto Petruškevičiaus gerbėja, kuri siekė išpopuliarėti ir prašė Manto, kad jis padėtų tai padaryti bei ją filmuotų. Tačiau mano klientui nesureagavus, mergina pradėjo grasinti, kad paviešins informaciją apie jį, be to, jis bus ignoruojamas. Mantas nurodė šią merginą kaip galimą įtariamąją byloje,“ - įvykį komentavo R. Kazlauskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Detalės, atrodo, sutampa. Panašu, jog šį profilį įkūrė paslaptinga moteris, mat tai ji pati pripažįsta viename iš įrašų „Facebook“ tinklalapyje: „Kai sužinos kas tą ypatingąją grupę, išdrįsusią Petruškevičių kritikuoti sukūrė - žandai atvips. Jokių JŲ nėra. Yra tik viena JI..“ 

(02.09) Mantą Petruškevičių kritikuojantį  bei stilisto garbę pažeminusi mergina, socialiniame tinkle „Facebook“ sukūrusi profilį „Nekenčiu Petruškevičiaus“, tikina kad nebuvo jo gerbėja.

Profilyje mergin rašo: „Jei dar karta jis mane pavadins gerbėja dar labiau pyksiu. Tegu skiria, kas yra reikalai, o kas fanai... Ne aš jo klausinėdavau kaip jam sekas<...> Ar normalu jei su žmogumi tariesi susitikti dėl reikalų, o šis tavęs pasiteirauja, kurioje Vilniaus vietoje gyveni?“

Tame pačiame profilyje mergina, kuriai yra vos 20 metų, praneša, kad jau pradėjo ieškotis advokato.


Nuotraukos iš socialinio tinklo „Facebook“  profilio „Nekenčiu Petruškevičiaus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų