REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiarus atlikėjas ir muzikos prodiuseris Arvydas Martinėnas - Vudis gerbėjų dėmesiui siūlo naujos dainos "Ar tu jauti?" video versiją, kuri nufilmuota viename Klaipėdos klube."Norėjau, kad žiūrint klipą, būtų galima pajausti atmosferą, kokia būna mano koncertų metu",- sako Vudis. Iš tiesų daug prakaito per savo koncertus liejantis Vudis turi energingo ir lengvai publiką išjudinančio atlikėjo reputaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Vudis, jau kurį laiką, scenoje pasirodo ne vienas.  Kelis mėnesius su juo kartu koncertuoja ir kūrinius miksuoja muzikos prodiuseris ir geras atlikėjo bičiulis Deividas Gnedinas-Corbie. "Corbie mano koncertams suteikia daugiau "draivo", - sako Vudis.

REKLAMA

I "kadrą" pateko ir į koncertą kartu atvykusi atlikėjo širdies draugė Sandra. Klipe ji "šmėsteli" šėlstancių prie scenos gerbėjų būryje. "Kai pamačiau sumontuotą vaizdą, labai maloniai nustebau, pamatęs savo draugę. Ji pasirodo tik kelias sekundes, bet man tos sekundės labai mielos, nes šiuo metu Sandrą matau labai retai. Žmogus, kuris montavo video, net nežinojo, kad mes draugaujam, tad klipe ji atsidurė visai netyčia ", - džiaugiasi Vudis.



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų