REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Medikai teigia, kad Algirdo Brazausko būklė yra sunki

Medikai teigia, kad kadenciją baigusio prezidento A. Brazausko būklė yra labai sunki. Tiesa, dar prieš pietus jo sutuoktinė Kristina Brazauskienė sakė, kad vyras jaučiasi geriau.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkiai sergančio prezidento Algirdo Brazausko žmona Kristina sakė, kad vyras šiuo metu jaučiasi geriau ir stebisi pasklidusiais gandais apie tariamą jos vyro mirtį. Santariškių klinikose Reanimacijos skyriuje gulintį A. Brazauską žmona lanko kasdien. „Šiandien kartu papietavom, pasivaikščiojome. Tik labai mus visus nustebino tie gandai. Jeigu kažkas paleido gandus, kad jis mirė, vadinasi, Algirdas gyvens dar šimtą metų, tikrai“, - trečiadienį, prieš vykdama iš Santariškių į namus pailsėti, gerai nusiteikusi kalbėjo K. Brazauskienė.

REKLAMA

Jos teigimu, šį rytą kadenciją baigęs prezidentas sulaukė ir svečių, tačiau kas jie – neįvardijo. „Jis linksmas ir šypsosi“, - trečiadienio rytą telefonu "Balsas.lt" sakė K. Brazauskienė. 

Tuo tarpu vakare LNK žinių tarnyba pranešė, kad Santariškių klinikų medikai buvusio prezidento sveikatos būklę apibūdino kaip labai sunkią.

Apie tai žiūrėkite LNK žinių videoreportaže



Ruslano Kondratjevo nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų