REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV pokalbių laidos „lipa ant kulnų“ muzikinėms – tarp dešimties praėjusios savaitės žiūrimiausių – aktualiai paskolų temai skirta „Valanda su Rūta“ (LNK) ir TV3 laida „Be grimo“, diskusijų objektu pasirinkusi vyrų vaidmenį gimdymo procese.

REKLAMA
REKLAMA

„GALA metrų“ duomenimis, „Valanda su Rūta“ sudomino 20,30 proc., o „Be grimo“ žiūrėjo 19,98 proc. televizijos „Interaktyvioji GALA“ vartotojų. Šios laidos iš žiūrimiausiųjų dešimtuko išstūmė tradiciškai populiarias pramogines laidas „Dar pažiūrėsim...“ ir „Nuodėmių dešimtukas“ (TV3).  

REKLAMA

Tuo tarpu pačioje dešimtuko viršūnėje ir toliau karaliauja muzikiniai projektai: TV3 muzikinis konkursas „Chorų karai“ (28,43 proc. žiūrovų) ir LNK laida „Žvaigždžių duetai 4“ (27,22 proc.). „GALA metrų“ duomenimis, populiarumo nepraranda ir kitos pramoginės šių televizijų laidos: paskutinę sausio dieną rodytas laidas „♥ LT“ (TV3) ir „2 minutės šlovės“ (LNK) stebėjo atitinkamai 22,30 proc. ir 21,49 proc. „Interaktyvioji GALA“ vartotojų.

REKLAMA
REKLAMA

Dar sausio trečiąją savaitę pasirinkusios rodyti kultinius filmus „Princesės dienoraštis“ ir „Greiti ir įsiutę 2“ TV3 ir LNK televizijos nesuklydo. „GALA metrai“ praneša, kad žiūrovai su malonumu stebėjo ir pastarąjį savaitgalį rodytus šių filmų tęsinius. Penktadienio vakarą su TV3 komedija „Princesės dienoraštis 2. Karališkosios sužadėtuvės“ praleido 23,58 proc. televizijos „Interaktyvioji GALA“ žiūrovų, o sekmadieninę LNK premjerą „Greiti ir įsiutę. Tokijo lenktynės“ žiūrėjo 20,55 proc. žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę pagrindiniams Lietuvos transliuotojams – TV3, LNK ir LTV – teko beveik pusė (43,7 proc.) bendro TV žiūrėjimo laiko. Vis dėlto, vertinant šiuos kanalus pagal vidutinę žiūrėjimo trukmę, matyti, kad paskutinę sausio savaitę žiūrovai jiems skyrė vidutiniškai mažiau laiko nei sausio viduryje. „GALA metrų“ duomenimis, LTV ir TV3 kanalams atiteko po maždaug 1,4 valandos, o LNK televizijai – 1,1 valandos prie televizorių praleisto laiko.

O kiek laiko prie TV ekranų žiūrovai praleido skirtingomis savaitės dienomis? „GALA metrai“ rodo, kad pastarąją savaitę nacionalinio transliuotojo vidutinis žiūrimumas ypač pakilo savaitgalį (nuo 1,1 val. savaitės viduryje iki 1,4 val. sekmadienį), tuo tarpu TV3 ir LNK žiūrovų lojalumas šioms televizijoms savaitės metu kito nedaug (LNK – vidutiniškai 1,2–1,3 val., TV3 – 1,4–1,5 val.).

REKLAMA

Kitą savaitę pradės ryškėti vasario mėnesio TV žiūrėjimo tendencijos. Ar nesusvyruos „Žvaigždžių duetų 4“ populiarumas iš konkurso pasitraukus pirmiesiems dalyviams? Ar žiūrovus toliau jaudins skaudžią smurto mokyklose temą pasirinkusios pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ ir „Be grimo“?




„GALA metrai“ informacija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų