REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupės YVA lyderė Natalija Zvonkė, kuriai vasario 5 d. sukanka 27-eri, gimtadienį žada atšvęsti itin triukšmingai ir linksmai.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį, vasario 6 d., sostinės klube „House of Music“ YVA su muzikantų grupe vėl surengs gyvo garso koncertą, kuriame žada pateikti net ir... striptizo elementų!

REKLAMA

„Nusprendėme su merginomis paišdykauti ir surengti mano gimtadienio proga tokį koncertą, kurio ilgai nepamirš visi, kurie tik ateis pasiklausyti mūsų dainų. Visų detalių neatskleisiu, bet pažadu, kad vaikinai turės kur akis paganyti, o merginos – iš ko pasimokyti“, - kaip visuomet žodžio kišenėje neieško Natalija.

Grupei YVA per pasirodymą talkins 5 profesionalūs muzikantai, grojantys žinomuose sostinės kolektyvuose, pritars dvi „samdytos“ vokalistės.

REKLAMA
REKLAMA

Savo draugus ir gerbėjus YVA merginos ketina pamaloninti keliomis naujomis savo repertuaro dainų „gyvomis“ versijomis, neskambėjusiomis per šios programos premjerą lapkritį tame pačiame klube „House of Music“. Beje, vieną iš kūrinių „YVA“ merginas atlikti išprovokavo joms pritariantys muzikantai. „Po pirmojo pasirodymo jie surado internete „Katytes“ ir patys paruošė aranžuotę. Mums neliko nieko kita kaip sutikti“, - šypsosi Natalija.

Dainininkė patikina, kad jai dovanos nėra itin svarbus gimtadienio akcentas: „Dažniausiai savo gimtadienio proga pati stengiuosi savo svečiams pateikti staigmenų. Taip bus ir šį kartą. Didžiausia dovana man bus tai, jei mūsų koncerto klausysis pilna salė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų