REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Storu sniego sluoksniu padengti kaimų ir vienkiemių vieškeliai tampa sunkiai įveikiami net greitosios pagalbos automobiliams. Kupiškio rajone pirmadienio vakarą užklimpo pas sunkų ligonį skubėjęs greitosios medicinos pagalbos automobilis, antradienio rytą - automobilis, vežęs ligonius dializėms.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip Eltai pasakojo Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio viršininkas Raimondas Kurkulis, pagalbos kvietimo iš medikų ugniagesiai sulaukė pirmadienį 20.29 val. Greitosios pagalbos automobilis skubėjo pas sunkų garbaus amžiaus ligonį į Migonių kaimą ir užklimpo.

REKLAMA

"Kelias per gyvenvietes dar įveikiamas, bet iki ligonio sodybos dar reikėjo apie kilometrą važiuoti lauko keliukais. Patys galite įsivaizduoti, kokie jie dabar", - sakė R. Kurkulis.

Poskyrio viršininkas teigė, jog į pagalbą medikams netrukus išsiųsta artimiausia Šimonių ugniagesių komanda. Ugniagesių autocisterna ištempė medikų automobilį, nuvažiavo pas sunkiai susirgusį garbaus amžiaus vyrą, jį paėmė ir atvežė iki "greitukės". Po to medikai ligonį išvežė į gydymo įstaigą.

Pasvalio rajone gyvenantiems sunkiems ligoniams ugniagesių pagalbos prireikė ir antradienio rytą. Ten užklimpo automobilis, kuriuo yra vežami pacientai į dializes. Šiuo metu ugniagesiai yra išvykę jiems į pagalbą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų