REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytoj 20.30 val. TV3 laidos „3-ias butas” šeimininkai skaičiuos, kiek kainuoja moderniausi jaunystės, grožio ar sveikatos eleksyrai, kurių mūsų šalies garsenybės neatsisako net ir krizės akivaizdoje. Būrys žvaigždžių, užsukusių į „3-io buto” vakarėlį, dalinsis savo grožio paslaptimis, nebijos įvardyti sumų. Kaip niekada atviras bus ir stilistas Mantas Petruškevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Aukso vanduo, aukso kaukės, nano rūkas, placenta, bio-detoks terapija, daugybė kitų modernių grožio ir jaunatviškos išvaizdos šaltinių, kuriuos pamėgo žvaigdės, bus atskleista „3-io buto” vakarėlyje.

REKLAMA

Šįkart čia liesis ne šampanas, o tikras aukso vanduo. Tiesa, jo negalima gerti kiek širdis geidžia – perdien leistina suvartoti ne daugiau kaip 100 ml. Tačiau prašmatniuose televizininkų apartamentuose per filmavimą nebuvo žmogaus, kuris negautų aukso vandens.

„Vanduo, aukso vanduo!” – už baro šūkčios Justinas Jankevičius ir prie jo nusidrieks eilutė ištroškusių paragauti stebuklingojo gėrimo, kurio butelis kainuoja apie 250 litų.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš tai jau tikrai nestosiu į eilę – tokį vandenį geriu kas rytą”, – numos ranka M. Petruškevičius.

Gediminas Jaunius kvos, kiek ir kokių moderniųjų eleksyrų vartoja stilistas, kiek už juos moka ir ar jo amžiuje tai išties reikalinga.

„Mano veidas man uždirba pinigus. Manau, normalu rūpintis savo išvaizda nuo jaunų dienų. Negi turėčiau pradėti nuo penkiasdešimties?” – gūžčios pečiais Mantas, atskleidęs daug savo paslapčių.

Tai įvertinę „3-io buto” šeimininkai prieis prie išvados, kad grožis ir jaunystė stilistui kas mėnesį veikiausiai kainuoja kelis tūkstančius litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Susidomėjusi aukso poveikiu veidui Aistė Paškevičiūtė vietoje panorės išbandyti aukso kaukę.

„Na, ir kaip dabar jautiesi?” – po procedūros jos pasiteiraus Leonardas Pobedonoscevas-Leo. „Kokiais 500 litų brangesnė”, – juoksis Aistė.

Pastaruoju metu išpopuliarėjusius sveikatos ir grožio šaltinius gana skeptiškai vertinusi A. Paškevičiūtė gaus progą akis į akį pasiginčyti su modeliu Aiste Jasaityte apie kūdikio kamieninių ląstelių užšaldymus. Beje, A. Jasaitytė viešame vakarėlyje po gimdymo pasirodys pirmą kartą.

REKLAMA

Jurga Klimaitė-Riebling apie kamieninių ląstelių technologijas kamantinės „skempus” Viktorą Diawarą ir Ericą Jennings, kurie taip pat yra užšaldę savo kūdikių placentas. Erica į „3-io buto” vakarėlį užsuks nešina savo mažuoju sūneliu Antanu. Jis, žaviai raivydamasis, irgi klausysis pokalbio.

„Skamp” vėliau skirs susirinkusiems savo dainą „Sportas”. Čia taip pat dainuos Stasys Povilaitis, o Irena Starošaitė atvyks su visu choru. Deivydas Zvonkus parodys savo talentą prisėdęs prie rojalio. Dainininkės Gintarė Karaliūnaitė ir Atlanta šįkart apsieis be muzikos, tačiau mielai pasidalins grožio receptais.

Daug pokštų, netikėtų staigmenų, nuotaikos ir prabangių eleksyrų – jau šį antradienį 20.30 val. „3-iame bute” tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų