REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS



Šį sekmadienį pirmą kartą per laidos „2 minutės šlovės“ gyvavimą komisija buvo vienbalsė ir davė visus keturis „Taip“.

REKLAMA
REKLAMA

Sėkmė lydėjo unikaliu instrumentu – dambreliu - grojantį Egidijų Darulį. Dambrelis - tai mažiausias pasaulyje ir vienas seniausių muzikos instrumentų, išgaunantis savotišką garsą „piau-piau“.

REKLAMA

Violeta Tarasovienė, Inga Norkutė, Vitalijus Cololo ir Algis Ramanauskas po įspūdingo Egidijaus Dambrelio pasirodymo sušuko: „Taip!“.

Po Egidijaus pasirodymo Algis Ramanauskas nesusivaldė: „ Aš matau jus finale“. Tą patį jis pakartojo ir po šokių grupės iš Kauno „Double one“ kolektyvo pasirodymo.  Jiems komisija taip pat skyrė keturis „Taip“. 

Tai buvo ne vienintelis pasirodymas, kuris patiko Algiui Ramanauskui. Praėjusį kartą prisipažinęs, kad nemėgsta pilvo šokėjų, šį kartą Algis skyrė „Taip“ Silvijai Tvirbutienei, atlikusiai pilvo šokį su... degančiu kardu ant galvos.  

Iš viso per „2 minutės šlovės“ laidą pasirodė 12 atlikėjų, iš kurių 6 į pateko į pusfinalį, trijų atlikėjų laukė komisijos lygiosios. 

REKLAMA
REKLAMA

Per šou buvo panaudotas vienas veto. Publikos išbalsuotą turką Bahri išgelbėjo aktorė Inga Norkutė. Ji atidavė savo veto teisę. Komisija priekaištavo, kad Bahri dainavo ne turkiškai, o lietuviškai, mat gal jo balsas labiau tinka gimtajai kalbai. Norkutės veto turkui Bahri garantavo dar vieną pasirodymą šiame šou ir jis gavo galimybę padainuoti turkiškai. Pagal taisykles, komisijos narys, davęs veto, turi padėti pasiruošti kitam talento pasirodymui. Taigi kitas Bahri pasirodymas bus  patobulintas aktorės Ingos Norkutės!

„2 minutės šlovės“  - 19.30 val. sekmadieniais per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų