REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savo seksualumą mėgstančios pabrėžti garsiosios „Olialia“ pupytės – naujo skandalo sūkuryje. Paaiškėjo, kad merginos mėgo linksmintis vyriškio, kuris kartu su broliu įtariamas tuštinęs turtingų JAV gyventojų sąskaitas bankuose, prabangiuose apartamentuose. Tačiau pupytėms turime blogą žinią – linksmybių sostinės dangoraižyje teks atsisakyti, nes bankus švarinusiais lietuvaičiais susidomėjo teisėsaugos pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

„Olialia“ pupytės mėgo linksmintis Vilkaviškio rajono Virbalio miestelio gyventojui Vytautui Parfionovui priklausančiuose apartamentuose sostinės Savanorių prospekte esančiame „Helios City“ dangoraižiuose. Kaip pranešė „Lietuvos rytas“, merginos vyriškio net prašydavo įsileisti į vidų, kai jas filmuodavo televizija, nes esą jos norėdavo būtų įamžintos prabangioje aplinkoje.

REKLAMA

V. Parfionovo brolis Mindaugas jau sulaikytas. Pasak dienraščio, įsilaužę į JAV gyventojų sąskaitas broliai Parfionovai su dar keliais bendrininkais per pusmetį į draugų sąskaitas Lietuvos bankuose sugebėjo pervesti daugiau kaip 400 tūkstančių dolerių (beveik milijoną litų). Be to, apie 2 milijonus dolerių (apie 5 milijonus litų) grupuotės nariai pervedė į įvairių neapmokestinamųjų kompanijų sąskaitas Latvijos bankuose. Pasak dienraščio, aferistai planavo pagrobti dar apie 5 milijonus dolerių (apie 12 milijonų litų), tačiau jų planus sužlugdė pareigūnų operacija.

REKLAMA
REKLAMA

JAV bankus mulkinę virbališkiečiai pinigus švaistė į kairę ir dešinę – prisipirko brangių automobilių, sklypų, butų. Daug grobio švaistyta pramogoms – aferistai tapo tikrais vakarėlių liūtais. Beveik kiekvieną savaitgalį grupuotės nariai važiuodavo į Vilnių ir ūždavo naktiniuose klubuose.

Kad po linksmybių nereikėtų ieškoti viešbučių, V. Parfionovas įsigijo prabangius apartamentus. Į šį butą aferistai ir jų draugai neretai prisiviliodavo Lietuvos pramogų pasaulio įžymybių. Grįžę į Virbalį naujieji turtuoliai girdavosi meilės nuotykiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų