REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiąnakt NBA čempionate buvo sužaisti devyni mačai. Juose buvo daugybė blokų, rezultatyvių perdavimų, dėjimų ir svarbių metimų. Iš jų lygos ekspertai išrinko dešimt pačių gražiausių epizodų ir sudarė TOP–10.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtoje vietoje atsidūrė Klivlendo „Cavaliers“ porelės ataka – Shaquille‘o O‘Nealo perdavimas Lebronui Jamesui ir šio triuškinantis dėjimas į Los Andželo „Clippers“ krepšį.

REKLAMA

Trečiąją vietą užėmė Oklahomos „Thunder“ puolėjas Jeffas Greenas, puolime viena ranka atkovojęs kamuolį po netaiklaus komandos draugo metimo ir iškart įgrūdęs jį į „Golden State Warriores“ krepšį.

Antroji vieta atiteko Naujojo Džersio „Nets“ išpuoliui prieš Filadefijos „Sixers“ ekipą: Keyonas Doolingas pakabino kamuolį ore, o šį pagavęs Brookas Lopezas galingu dėjimu kaire ranka nepaliko jokių šansų apsiginti Samueliui Dalembertui.

Pirmąją vietą iškovojo ne kas kitas, o Los Andželo „Lakers“ pergalę paskutinėmis dvikovos su Bostono „Celtics“ ekipa sekundėmis išplėšęs Kobe Bryantas, kuris, nepaisant itin kibios Ray‘aus Alleno gynybos, pataikė sunkų dvitaškį.

Pasižiūrėti visą šios nakties NBA epizodų TOP–10 galite čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų