REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Esi jaunas, veržlus ir pašėlęs? O gal tave užkniso vietinės reikšmės klubai ir nori patirti kažką nepakartojamo? Jei nori gerai paūžti su draugais taip, kad po to apie tai kalbėtų visas miestas -  tuomet šis pasiūlymas kaip tik tau!

REKLAMA
REKLAMA

„Balsas.lt/Jaunimas“ kartu su „TUCTUC PARTYBUS“ suteiks progą tau ir visai tavo chebrai kažkurį pavasario vakarą ne tik pasivažinėti „kietais“ ratais, bet ir gerai pasilinksminti! Jums bus suteikta proga pasivažinėti po Vilnių smagiuoju PARTYBUS‘u, grojant iš koto verčiančiai ir tau labiausiai patinkančiai muzikai bei prisisiurbti profesionalaus barmeno padarytų kokteilių!

REKLAMA

Jei norite pasinaudoti šiuo originaliu TUCTUC PARTYBUS pasiūlymu ir tiesiog apsvaigti minkštame, užburiančiame ir visiškai pamišusiame PARTYBUS‘o salone, Jūs turite:

1. Sukurti originaliausią PARTYBUS‘inio vakarėlio scenarijų!

Sugalvok programą (mergvakariui, bernvakariui, šimtadieniui, išleistuvėms ar šiaip savo tūsui), kaip norėtum sudrebinti Vilnių: maršrutą (objektai, sustojimo vietos), dress‘kodą ir kitus „crazy“ elementus skirtus TAVO nerealiausiam „tūsui“.

REKLAMA
REKLAMA

2. Savo „tūso“ ant ratų scenarijų siųsk el. paštu [email protected] iki vasario 28 d.

3. Nugalėk ir pasikviesk draugus!

Pasukti galvą tikrai verta – į PARTYBUS‘ą sutalpinsi 25 žmonės, tad tai puiki proga nudžiuginti ne tik save, bet ir savo bendraklasius, grupiokus ar draugų ratą!

Dalyvauk ir gauk 5 valandų kelionę!

Daugiau apie Partybus‘ą sužinosite paspaudę čia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų