REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ - žurnalisto Tomo Čyvo staipsnis „Energetinis blefas“. Uždarius Ignalinos atominę elektrinę (IAE) Lietuva tapo energijos importuotoja, galinti pirkti elektrą tik iš buvusios sovietinės erdvės. Tačiau šalies vadovai skelbia energetinės nepriklausomybės aušrą. IAE uždaryta ir nebeverta sukti galvos, ar buvo galima turėti pigios elektros dar kurį laiką. „Balsas.lt savaitei“ kur kas įdomiau, kodėl uždarymas, kuris elektros kainą gyventojams padidino nuo 35 iki 45 centų už kilovatvalandę, mėginamas pateikti kaip šventė.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – žurnalisto Justino Argusto straipsnis „Opozicija keičia arklius“. Valentinas Mazuronis skaičiuoja paskutines savo, kaip Seimo opozicijos lyderio, dienas. „Aprie nenušautą žvėrį kalbėti dar anksti“, - teigia Darbo partijos frakcijos seniūnas Vytautas Gapšys, tačiau kažkas jau dabar matuojasi V. Mazuronio kėdę…

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „D.Kedys tapo mitų herojumi ir Londone“. Šį kartą „Balsas.lt savaitei“ pavyko pažvelgti į grasaus bėglio Drąsiaus Kedžio galimos slaptavietės užkaborius. Pėdsakai veda į…Skaitykite straipsnį ir sužinosite kur.

Rubrikoje „Aplink pasaulį“ – straipsnis „Dvigalvis imperijos simbolis“. Rusijos herbe vaizduojamas dvigalvis erelis yra šalį apėmusios nacionalinės šizofrenijos simbolis? Taip pat rubrika atskleidžia, jog beveik aštuntadalis Europos Sąjungos (ES) teritorijoje dirbančių naktinių plaštakių yra kilusios būtent iš šios šalies. O ką statistiniai duomenys pasakoja apie lietuvaites? Skaitykite straipsnį „Rumuniją garsina prostitutės“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet JAV rinką pasieks robotai, kurie biure atstovaus namuose likusiems ar išvykusiems darbuotojams. „Ateities pranašai“ analizuoja, ar prievaizdai su ratais pakeis žmones.

Rubrika „Sveikata“ atskleidžia, ko labiausiai bijo lietuviai.Taip pat primena, jog žiemai persiritus į antrą pusę, pats laikas susirūpinti figūra ir pradėti mankštintis. Skaitykite žurnalistės Justinos Dirsės straipsnį „Mankšta prasideda galvoje“, pasinaudokite naudingais patarimais ir pasitikite pavasarį būdami puikios formos.

„Spindinčiame gyvenime“ skaitykite žurnalisto Lauryno Dapšio interviu su menininke Kristina Inčiūraite. Jos gyvenime šiuo metu daug įvykių: personalinė paroda, filmų peržiūros, o pavasarį laukia didžioji kino premjera.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų