REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portalas „Balsas.lt“ ragina visus keliaujančius, keliavusius ar dar tik besiruošiančius - pasidalinti savo kelionių įspūdžiais su Balsas.lt redakcija ir visais portalo skaitytojais!

REKLAMA
REKLAMA

Siųskite mums pasakojimus, nuotraukas, pastebėjimus, patarimus ir ką tik sugalvosite! Rašykite apie savo nuotykius, nelaimes, problemas ar klausimus kelionėse. Juk taip galite ne tik padėti kolegoms keliautojams (visi turi žinoti, kuriame viešbutyje naktį ant stalų šmirinėja pelės, kuris kempingas pigesnis ir geresnis, bei kurių neturistinių vietų vienoje ar kitoje šalyje negalima nepamatyti), bet ir gauti puikių prizų. Visi jūsų įspūdžiai bus talpinami rubrikoje "Keliautojų kampelis".

REKLAMA

Kiekvieną savaitę geriausią kelionių atsiliepimą, įspūdį ir/ar nuotraukas atsiuntusio žmogaus lauks skaitančiųjų draugo „KnyguKlubas.lt“ įsteigtas prizas.

Praėjusios savaitės laimėtojai Laimai padovanojome Jodi Picoult romaną „Nykstantys pavidalai“ bei kelionių vadovą Prancūzija“, o šios savaitės nugalėtojui „KnygųKlubas.lt“ įteiks dvi puikias knygas – pasirinktą kelionių vadovą (laimėtojas galės rinktis vieną iš šių: Prancūzijos, Paryžiaus, Ispanijos, Egipto, Kroatijos, Graikijos, Londono, Vokietijos, Norvegijos arba Baltijos šalių) ir šaunų Stephenie Meyer romaną „Sielonešė“. Skaitant jas neprailgs ir pati sunkiausia kelionė.

REKLAMA
REKLAMA

Kelionių įspūdžius siųskite el.pašto adresu [email protected]. Laiške nepamirškite nurodyti savo kontaktinių duomenų.

Tad – tegul kaukši kompiuterio klavišai, spragsi fotoaparato mygtukas ar šiugžda sklaidomi žemėlapiai ir turistiniai vadovai! Keliautojų kampelis laukia jūsų istorijų jau dabar!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų