REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką daryti lėktuve palikus bagažą?

Prisipažinkime – tai nutiko beveik kiekvienam. Iš dalies dėl to, jog keliavimas pats savaime sukelia įtampą ir daro mus labiau išsiblaškiusiais. Taip didėja tikimybė, jog iš lėktuvo išlipsime be kai kurių „asmeninių daiktų“ , kaip prieš skrydį perspėja palydovai ( įdomu, ar būna „neasmeniniai daiktai“? Gal tiesiog vadinkime juos „mūsų daiktais?“).

REKLAMA
REKLAMA

Dažniausiai daiktai, prarasti lėktuve laikomi pražuvusiais ir net nesistengiama jų susigrąžinti. Visgi, kai ką jūs galite padaryti.

REKLAMA

Pirmiausia – reikia veikti aktyviai. Jei pastebėjote, jog kažką pamiršote dar būdami oro uoste – skubėkite prie vartų. Galbūt valytojai vis dar valo lėktuvą, ar jau radę jūsų daiktus perdavė juos oro linijų bagažo tarnybai.

Jei pastebėjote netektį jau išvykę iš oro uosto – skubėkite atgal ir pasiteiraukite oro linijų bagažo tarnybos. Taip, jūs galite surasti jos numerį ( galbūt, netgi galite padaryti tai greitai), galite užpildyti kokią nors formą internetu, tačiau asmeniškai reikalai tvarkomi daug greičiau ir efektyviau.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų