REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mulen ružo“ klube džiazo duetų vakaras ir „Psilikono teatras“

Lietuvos džiazo federacija kviečiame į netikėtą duetų vakarą sausio 30 d. 20 val. klube „Mulen ružas“.

REKLAMA
REKLAMA

Programoje Sauliaus Petreikio ir Tomo Dobrovolskio muzikinio projekto Folkex.lt pristatymas bei „Psilikono teatro“ ir Tomo Dobrovolskio spektaklis "Pasmaugta ir nušautas".

REKLAMA

Kompozitoriai ir multi-instrumentalistai, Tomas Dobrovolskis ir Saulius Petreikis, eksperimentuojantys su naujais muzikos media formatais kuria savitą, originalų muzikinį stilių. Savo kūrybiniais bandymais muzikantai siekia praturtinti šiuolaikinės eksperimentinės muzikos sceną ne tik naujų garsų ir jų sąskambių palete, bet ir naujomis muzikos kūrybos formomis.

Projektas Folkex.lt - tai, kas Jiems nebūdinga ir tai, kas užkoduota Jų DNR. Šiame projekte atlikėjai groja ne tik savo sukurtais bei tradiciniais, bet ir originaliais lietuvių liaudies instrumentais. Jungdami folkloro ir šiuolaikinės improvizacinės muzikos elementus atlikėjai siekia pažvelgti į protėvių dvasią iš šių dienų perspektyvos.

REKLAMA
REKLAMA

Klausykimės. Gal muzika palydės mūsų  vaizduotę ten, kur mes ieškome savęs šiandieniniame globaliame kontekste?..

Antroje dalyje salę užtvindys silikoninių lėlių vaidyba, ritminga muzika, specialieji vaizdo efektai iš saldumynų ir saikingas humoras. Silikonu bus sandarinamos sužeistos širdys, o gyvos muzikos pagalba – reanimuojami puolę didvyriai.

„Psilikono teatras“, Auksė Petrulienė ir muzikantas Tomas Dobrovolskis pristatys silikoninių lėlių ir gyvos muzikos performansą „Pasmaugta ir nušautas“, akimirksniu nukelsiantį žiūrovus į skandalingiausią „smetoniškos“ Lietuvos meilės istoriją. Joje – prelatas Konstantinas Olšauskas stačia galva puola į nuodėmę – pamindamas celibato priesaiką jis pamilsta moterį, kurią paskui savo rankomis ir pasmaugia. Nuteistas už buvusios meilužės nužudymą ir atlikęs bausmę, kaip byloja kriminalinė istorija, prelatas paslaptingai nušaunamas. Niekuo nepridengta erotiškų silikoninių lėlių nuogybė ir karščiu pulsuojanti žmogaus-orkestro Tomo Dobrovolskio muzika, nepaliks šiai istorijai abejingo nė vieno.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Auksė Petrulienė ir muzikantas Tomas Dobrovolskis

Laukiame jūsų sausio 30 d. 20 val. menų laboratorijoje „Mulen ružas“ V. Mykolaičio-Putino g. 5, Vilniuje.

Visą  sausio mėnesį Džiazo federacijos koncertai „Mulen ruže“ nemokami!



Tomas Dobrovolskis ir Saulius Petreikis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų