REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už lango vis dar žiemužė, taigi siūlome šiltą ir patogų malonumą – kiną. Bet pirmiausia geros naujienos:

1. NUO SAUSIO 29 dienos keičiasi bilietų kainos Forum Cinemas Babilone (Panevėžyje)

DARBO DIENOMIS (Pr, A, Tr, K, Pn)

8 Lt – iki 13 val.

10 Lt – nuo 13 iki 16 val

12 Lt – po 16 val.

Už lango vis dar žiemužė, taigi siūlome šiltą ir patogų malonumą – kiną. Bet pirmiausia geros naujienos:

1. NUO SAUSIO 29 dienos keičiasi bilietų kainos Forum Cinemas Babilone (Panevėžyje)

DARBO DIENOMIS (Pr, A, Tr, K, Pn)

8 Lt – iki 13 val.

10 Lt – nuo 13 iki 16 val

12 Lt – po 16 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SAVAITGALIAIS (Š ir S) IR ŠVENČIŲ DIENOMIS

10  Lt – iki 13 val

12 Lt – po 13 val

LOJALIEMS KLIENTAMS



KINO KLUBO kortelė.


Nuo 2004 m. Rugsėjo 1 dienos bet kuris klientas gali įsigyti KINO KLUBO kino ir baro nuolaidų kortelę, galiojančią metams. Kortelės kaina – 10 Lt. Kortelė taiko nuolaidas 2 asmenims.

10 Lt – visą dieną visomis dienomis

Papildomos akcijos. Kasdien taikomos nuolaidos bare

LAISVALAIKIO KLUBO,  OMNI ID, EXTRA ID kortelė.

Po 11 Lt – visą dieną visomis  dienomis vienam asmeniui.

Kasdien taikomos nuolaidos bare.

REKLAMA



2. „FORUM CINEMAS KAUNE“ -  vasario 1 - 7 dienomis už kino bilietus galima bus atsiskaityti Kauno Akropolio litais nustatytu kursu. Akcijos maketas bus papildomai.

NUOLAIDOS NESUMUOJAMOS - kuponais bus galima atsiskaityti tik nuo REGULIARIOS kainos. Nuolaidos galios tik perkant kasose Kaune.

3. Pirmą kartą vyks speciali akcija Facebook.com svetainės fanams, draugams - vasario 3 dieną visuose Forum Cinemas bus Facebook @ Forum Cinemas diena - su svetainėje atsispausdinta skrajute bilietai į visus filmus tą dieną kainuos po 10 Lt (3D filmams brangiau - po 13 Lt Šiauliuose ir po 14 Lt Forum Cinemas Vilniuje  ir Forum Cinemas Kaune). Nuolaidos galios tik perkant kasose.

REKLAMA
REKLAMA

4. KNYGŲ KLUBO seansai vyks Forum Cinemas Vilniuje ir Forum Cinemas Kaune  su filmu „POPIEŽĖ JOANA“ vasario 4 dieną. Su KNYGŲ KLUBO kortele du bilietai po 14 Lt.



Kino naujienos:

Jei šiuo metu piešiate pasaulį juodomis spalvomis, siūlau pasižiūrėti puikią komediją „Nasha Russia. Likimo kiaušiai“. „Mes gyvename pačioje nuostabiausioje šalyje, o visos kitos šalys mums pavydi.

Tai mes pirmieji išskridome į atvirą kosmosą ir grįžome atgal. Mes sugalvojome vandenilinę bombą, automobilį „Žiguli" ir dar daug, daug kitų siaubingų dalykų. Tai mes išplėšėm Kazachstano dirvonus ir išsekinom Boržomio mineralinius šaltinius. Tai mes sugebėjome pakeisti upių kryptis ir privertėme elektros skaitliukus suktis atgal. Mes išdidžiai vadiname gimtąją šalį Rusija, o užsieniečiai su pavydu taria: Russia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai mūsų šalis. „НАША РАША!" Tai žodžiai, kuriuos išdidžiai širdy nešiojasi visi filmo „Mūsų Rusija" veikėjai. Jie nė nemirktelėję išdrožtų, kad nenorėtų gyventi niekur kitur išskyrus motulę Rusiją. Nors gyvenimas jų nelepina ir tam, kad išgyventų toje „motulėje Rusijoje", jiems tenka pasitelkti išradingumą ir vaizduotę.

Žiūrėkite Forum Cinemas Vilniuje ir Kaune.

Pasiilgusiems romantikos – romantinė komedija „Tai kur po velnių tie Morganai?“. Merilė (akt. Sarah Jessica Parker) ir Polas Morganai (akt. Hugh Grant) - tobula pora, gyvenanti Manhetene. Jie dirba svajonių darbus, gyvena svajonių namuose, jų draugai - rinktinė publika...

REKLAMA

Sąrašą būtų galima tęsti, tačiau jame nerasite vieno svarbaus dalyko: tobulos santuokos. Merilės ir Polo šeimyninis gyvenimas braška per visas siūles. Polas sulaužė prie altoriaus duotą ištikimybės priesaiką ir Merilė niekaip negali to pamiršti. Visos Polo pastangos susigrąžinti žmoną eina šuniui ant uodegos.

Jie abu jaučia, kad ilgiau taip gyventi nebegali, jog kažkas privalo keistis. Tačiau jie net neįsivaizdavo, kokius pasikeitimus jiems atneš likimas...

Specialiai Cosmo Vip premjera tik sausio 29 dieną Forum Cinemas Panevėžyje 18.30 ir Šiauliuose 20.30.

REKLAMA

Netikite pasakomis, o gal vertėtų? Puikus filmas-miuziklas visiems „Princesė ir varlius“. Didelis džiaugsmas tiems, kurie nemėgsta skaityti subtitrų. Animacinis filmas - dubliuotas lietuviškai.

Tai dar vienas „Walt Disney“ studijos nuostabus darbas, sukuras pagal populiarią pasaką – apie karalaitį, paverstą varle ir žmogumi atvirsti galintį tik po princesės bučinio. Devintoji „Walt Disney“ princesė – Tiana – yra pirmoji afroamerikietė mergina gausiame Disnėjaus princesių būryje.

Herojams susitikus, kalba užsimezga apie bučinį, galintį panaikinti vargšo princo prakeiksmą ir nelaimę. Tačiau galų gale avantiūrai įkalbėtos princesės ryžtas materializuojasi visiškai ne taip, kaip tikėjosi princas...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rodoma visuose Forum Cinemas Lietuvoje.

Jei gyvenimas atrodo nuostabus, galbūt tai tėra neteisingo požiūrio klausimas... Dar vienas puikus filmas „Viskas ore!“. Rajano Bingeno (aktorius George‘as Clooney‘is) darbas – atleisti iš darbo kitus žmones. Tiksliau, pranešti jiems apie atleidimą.

Atstovaudamas didžiulei kompanijai, darbo Rajanas turi per akis. Nuolatiniai skrydžiai per visas Jungtines Amerikos Valstijas, gyvenimas oro uostuose ir nakvynės vis naujuose viešbučiuose.

Šį filmą puikiai įvertino ir kritikai. Jis jau nominuotas net 6 „Auksiniams gaubliams“.

Rodoma Forum Cinemas Vilniuje, Kaune ir Panevėžyje.

Fantastikos mėgėjams dar vienas idealus filmas -  „Elijaus knyga“. Žemės planeta ištuštėjusi po gamtinių ir žmogaus rankomis sukurtų katastrofų. Žmonija atsidūrusi ties išnykimo riba. Jos likimas priklauso tik nuo vienišo kario Elijaus, saugančio knygą, kurioje slypi paslaptis, galinti išgelbėti žmoniją nuo išmirimo.

REKLAMA

Tačiau vienam įtakingam korporacijos vadovui tai labai neparanku... 

Pagrindinį vaidmenį atlieka aktorius Denzelis Washingtonas. Rodoma Forum Cinemas Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose.

Puiki istorinė drama „ Popiežė Joana", pastatyta remiantis viduramžių legenda. Istorija pasakoja apie moterį, tapusią katalikų bažnyčios galva. Nors kai kurie teigia, kad tai visai ne legenda, o tikra istorija...

Vokietijoje gyvenančių anglų šeimoje gimė mergaitė. Šiai mergaitei buvo skirtas nepaprastas likimas. Ji nuo pat vaikystės buvo kitokia nei jos bendraamžiai. Ją domino kitoks gyvenimas, nei moteriai buvo skirta to meto visuomenėje. Jai buvo ne prie širdies tuometinės taisyklės, kurios skelbė, kad moterims negalima mokytis, kad rašto paslaptys ne joms.

REKLAMA

Kai žūsta Joanos brolis, ji pasislepia po vyriškais rūbais ir įstoja į vienuolyną. Pasikeitusi vardą į vyrišką ir tapusi broliu Jonu Anglu, Joana ima uoliai studijuoti. Ji visą laiką aukoja mokslams ir tarnystei Dievui. Būdama atsidavusi tikėjimui ir suvokdama, kad už vienuolyno sienų, kaip moters, jos laukia nebent eilinės viduramžių moterėlės likimas (vedybos, namų ūkis ir vaikų auginimas), Joana stengiasi būti pastebėta bažnyčios vyresnybės.

Mergina pamažu pradeda kilti karjeros laiptais ir patenka ten, kur svajoja patekti visi dvasininkai - į Romą. Tačiau kuo aukščiau karjeros laiptais ji kyla, tuo sudėtingesnė darosi jos padėtis. Kuo aukštesnes pareigas ji užima, tuo daugiau atsakomybės krenta ant jos pečių. O didelė atsakomybė reiškia įdėmiai tave stebinčias akis, pro kurias neprasprūsta beveik niekas. Tuo labiau, kai Vatikano sienos pilnos intrigų ir sąmokslų....

Žiūrėkite Forum Cinemas Kaune ir Vilniuje.

Išsamesnę informaciją galite rasti tinklapyje www.forumcinemas.lt .


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų