REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vadinamoji pedofilijos byla artimiausiu metu keliaus į teismą, o Prezidentė Dalia Grybauskaitė sako, kad šiuo metu Generalinės prokuratūros darbą galima vertinti teigiamai.

REKLAMA
REKLAMA

"Tas rezultatas, kurio buvo tikėtasi iki sausio pabaigos, yra. Pedofilijos byla parengta ir keliaus į teismą. Ji nėra nutraukiama. Tai yra tas rezultatas, kurio Prezidentė tikėjosi. Tai teikia vilčių, kad Kauno istorija bus ištirta", - po tris valandas trukusio susitikimo su generaliniu prokuroru Algimantu Valantinu ir jo pavaduotojais sakė D. Grybauskaitės atstovas spaudai Linas Balsys.

REKLAMA

Pasak jo, šalies vadovė patenkinta ir prokuratūros darbu mažinant korupciją.

A. Valantinas po susitikimo su D. Grybauskaite žurnalistams pranešė, kad vienintelis įtariamasis pedofilijos byloje - Andrius Ūsas, tačiau neatskleidė, kokie konkrečiai įtarimai jam pateikti.

A. Valantino teigimu, byla teismui bus perduota "artimiausiu metu". Generalinis prokuroras taip pat leido suprasti, kad tyrėjai yra surinkę pakankamai įrodymų, kad teisme būtų galima įrodyti A. Ūso kaltę.

REKLAMA
REKLAMA

"A. Ūsas yra vienintelis įtariamasis šioje byloje, jis ir keliaus į teismą", - sakė A. Valantinas.

Pasak jo, prokurorai mano, kad surinko pakankamai A. Ūso kaltės įrodymų. "Jeigu aš pasakiau "A", tai reiškia, kad tų duomenų pakanka", - teigė generalinis prokuroras.

Apie tai žiūrėkite LNK žinių videoreportažuose

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų