REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bradas Pittas (46) slapta įsigijo 700 tūkst. svarų sterlingų kainuojančius apartamentus Holivudo Kalvose, kad galėtų lengviau "išgyti" po išsiskyrimo su Angelina Jolie (34), praneša Dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

"Būstas atitinka Brado poreikius," - sakė šaltinis, - "Bradas jau kurį laiką buvo jį nusižiūrėjęs, o dabar atėjo tinkamas momentas. Bradas visuomet norėjo vietos, kuri būtų išskirtinai jo. Jam reikia ramybės ir namų, kurie neprimintų Angelinos. Be to, jis nori pabūti vienas ir pagalvoti apie tai, ką jam daryti toliau".

REKLAMA

Naujasis B. Pitto namas yra pastatytas 1920 metais. Jame yra du miegamieji, du vonios kambariai ir didelis kambarys su baru. Netoli namo yra įrengta ola.

Vakar buvo pranešta, kad garsiosios poros santuoką mėgins išsaugoti B. Pitto mama Jane Pitt (70), dirbanti šeimų patarėja. Kitą savaitę ji yra susitarusi susitikti su A. Jolie Los Angele.

B. Pitto mama ir A. Jolie tapo gana artimos po to, kai drauge įkūrė vėžiu sergančių žmonių centrą. Nepaisant to, J. Pitt visuomet labiau patiko sūnaus buvusi žmona Jennifer Aniston (40).

Tačiau žmonėse gyva nuomonė, kad Brangelina jau lankėsi pas savo advokatus tam, kad pasidalintų 205 mln. svarų sterlingų vertės turtą bei aptartų šešių vaikų globą.

Nuotraukos Dailymail.co.uk

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų