REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jungtinėje Karalystėje sudarytas labiausiai erzinančių 2009 metų reklaminių klipų sąrašas. Britų apklausą organizavo žurnalas „Marketing“.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąją vietą šiame sąraše užėmė internetinio tinklapio „Go Compare“ reklaminis klipas, kuriame lyginamos įvairių draudimo rūšių kainos. Labiausiai nemaloniu šioje reklamoje žiūrovai įvardijo įkyrią dainelės melodiją, atliekamą operos dainininko spirale susuktais ūsais.

REKLAMA

Tuo pat metu „Go Compare“ marketingo vadovas Nicholasas Hallas pareiškė, kad reklaminė tinklapio kampanija davė būtent tą efektą, kurio kompanija ir tikėjosi. „Neįmanoma visiems įtikti vienu metu“ -  pareiškė jis.

Antroje vietoje atsidūrė reklaminė „Cash4Gold“ kampanija, kur vartotojai yra tikinami parduoti savo mėgiamus niekniekius ir atmintinus daiktus.

Trečią vietą užėmė reklaminis oro gaiviklio „Galde“ klipas su berniuku, kuriam labiau patinka vaikščioti į tualetą pas draugą Polą, o ne namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Į pirmąjį dešimtuką taip pat pateko automobilių draudimu internetu užsiimančios kompanijos „SwiftCover“ reklama. Šioje reklamoje filmavosi amerikiečių Indie roko dievas Iggy'is Popas.

Be kita ko, į sąrašą taip pat pateko Churchill kompanijos reklama su kalbančiu šuniu. Dešimtuką užbaigia aliejaus „Country Life“ reklama, kurioje filmavosi „The Sex Pistols“ vokalistas Johnny'is Rottenas.


10. Country Life – Johnny'is Rottenas reklamuoja sviestą



9. Nintendo – Ant ir Dec bendravimas su publika – viena iš reklamų



8. Webuyanycar.com – animuotas klipas



7. Churchill – kalbantis šuo



6. 118 247 – animuotas klipas



5. Confused.com – viena iš reklamų



4. SwiftCover automobilių draudimas – reklama su Iggy'iu Popu



3. „Galde“ oro gaiviklis – vaikas į tualetą eina pas kaimynus



2. „Cash4Gold“ – žmonių skatinimas parduoti jiems mielus daiktus už pinigus



1. „Go Compare“ – operos dainininkas


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų