REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Melburne vykstančio „Australian Open“ turnyro vyrų varžybų ketvirtfinalio mače tarp šveicaro Rogerio Federerio (ATP 1) ir ruso Nikolajaus Davydenkos (ATP 6) teniso sirgaliai sensacijos neišvydo.

REKLAMA
REKLAMA

Dvikovos pradžioje iniciatyva visiškai priklausė N. Davydenkai, kuris ne tik lengvai 6:2 laimėjo pirmą setą, bet ir iškart išsiveržė į priekį antrajame – 3:1. Tačiau tada atėjo šveicarų maestro valanda: R. Federeris laimėjo net 13-a geimų iš eilės ir įspūdingai persvėrė rezultatą savo naudai – 2:6, 6:3, 6:0, 2:0.

REKLAMA

Nors Rusijos atstovas dar bandė kibti pirmajai pasaulio raketei į atlapus, jam neužteko nei jėgų, nei sėkmės – šveicaras ketvirtajame sete triumfavo 7:5 ir iškovojo kelialapį į „Australian Open“ pusfinalį, kuriame susigrums su serbo Novako Djokovičiaus (ATP 3) ir prancūzo Jo-Wilfriedo Tsongos (ATP 10) poros nugalėtoju. 

„Dvikova man prasidėjo labai blogai, bet stengiausi dėl to per daug nesikrimsti ir tęsti kovą. Iš pradžių sunkiai apsipratau su saule, bet vėliau viskas susitvarkė“, – mačą trumpai pakomentavo R. Federeris.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad 28-erių metų R. Federeris per savo karjerą „Australian Open“ čempiono laurus yra nuskynęs tris kartus (2004, 2006 ir 2007 metais), o iš viso yra susižėręs net 15-a „Grand Slam“ turnyrų titulų.

„Australian Open“ turnyro bendrą prizų fondą sudaro net 21,4 mln. JAV dolerių.




AFP/Reuters/Scanpix nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų