REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Audito komiteto narys Andrius Mazuronis energetikos ministrui Arvydui Sekmokui įteikė raštišką kreipimąsi su klausimais dėl ketinimo reorganizuoti ministeriją.

REKLAMA
REKLAMA

A. Mazuronis susirūpino, ar tokia reorganizacija iš tiesų tikslinga. "Energetikos ministerija įsteigta tik prieš metus. Kreipiausi į ministrą tikėdamasis sužinoti, ar iš tiesų užteko laiko išsiaiškinti, kad reikalinga kažkokių esminių pokyčių, kurie mokesčių mokėtojams nemažai kainuotų. O gal po šiuo procesu iš tiesų slepiasi tik noras įdarbinti savo partijos narius ar bičiulius?" - teigė A. Mazuronis.

REKLAMA

Audito komiteto narys iš ministro tikisi gauti atsakymus į esminius klausimus: koks pagrindinis planuojamos reorganizacijos tikslas, kaip pasikeistų etatų skaičius po reorganizacijos, kiek lėšų jai reikės? Anot A. Mazuronio, nė viena reorganizacija nebuvo įgyvendinta be papildomų lėšų, todėl energetikos ministro teigimas, kad tai nieko nekainuos, kelia abejonių.

"Sakyti, kad Energetikos ministerijos reorganizavimas nepareikalaus papildomų resursų, yra mažų mažiausiai neatsakinga. Matant tokį ministro nesugebėjimą vadovauti ministerijai, ir jau nebe pirmą kartą, mano nuomone, kyla abejonių dėl jo tinkamumo eiti ministro pareigas", - teigė A. Mazuronis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų