REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujuosius 2010 metus grupė iniciatyvių Lietuvos gyventojų, karių ir atlikėjų pradeda gražia iniciatyva, skirta atkreipti mūsų visuomenės dėmesį į donorystę.

REKLAMA
REKLAMA

Idėjos iniciatoriai - Krašto apsaugos savanorių pajėgų 8-osios Vilniaus rinktinės kariai - pasirinko gan neįprastą būdą šiam savo tikslui siekti. Į visus Lietuvos žmones jie ketina kreiptis dainomis, kurias šį kartą atliks ne jie patys.

REKLAMA

Prie šio išskirtinio muzikinio projekto jau prisidėjo tokie Lietuvoje žinomi atlikėjai kaip Igoris Kofas, Arvydas Martinėnas – Vudis, Povilas Meškėla, Česlovas Gabalis, Candice Naidoo Čereška - Berneen, Rūta Lukoševičiūtė, pop grupė „HEY!“, kiti žinomi bei perspektyvūs jauni atlikėjai.

Dainų  rinkiniui, kuris turėtų pasirodyti šių metų kovą, suteiktas gyvybę simbolizuojantis pavadinimas - „Taikos dainos“.

Tai viltį, gyvenimo prasmę, tikėjimą nešančios prasmingos dainos, priversiančios suvirpėti kiekvieno klausytojo širdį – o ypač to, kuris jau yra netekęs artimo žmogaus, taip ir nesulaukusio savo donoro...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų