REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmo „Preciuos“ aktorė Mo'Nique, atvykusi į „Auksinių Gaublių“ ceremoniją galbūt ir galėjo sužavėti talentu ar vaidybai. Deja, moteriška elegancija ir valiūkiškumu - nė iš tolo.

REKLAMA
REKLAMA

Į Auksinių Gaublių apdovanojimo ceremoniją atvykusi aktorė, filme „Preciuos” atlikusi smurtaujančios motinos vaidmenį, kuris buvo nominuotas geriausio antro plano vaidmens kategorijai, iš pirmo žvilgsnio, atrodė puikiai. Negana to, gavo ir minėtąjį apdovanojimą. Kas blogai?

REKLAMA

Kiek keistoka, nužengus nuo pakylos, dėkojant žiūrovams ir fanams, staiga parodyti ir... smarkiai plaukais apaugusias kojas. Negana to, įspūdį sustiprino faktas, jog prieš Auksinių Gaublių ceremoniją aktorė lankėsi grožio salone kur jai buvo atliktas pedikiūras. Tačiau kojų plaukų depiliacija, rodos, buvo tikslingai „užmiršta”.  

Pati Mo'Nique, beje, visai neseniai, vienoje JAV pokalbių laidoje yra teigusi: „...privalau parodyti amerikietėms, ką reiškia tikrosios kojos. To jau per daug - kas rytą, vakarą skusti kojų plaukelius... Ir kitą dieną vėl viskas nuo pradžių“.

Ką gi, berods, Mo'Nique pasiekė ko norėjo: elegancija nedvelkia, o edukacinė informacija kaip atrodo „tikrosios moteriškos kojos“, gerokai pribloškė Auksinių Gaublių apdovanojimų ceremonijos auditoriją.

celebritysmackblog.com nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų