REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

KASTIS TORRAU IR DONATELLO PENKTADIENĮ KVIEČIA Į „GRAVITY“

KASTIS TORRAU IR DONATELLO PENKTADIENĮ KVIEČIA Į „GRAVITY“

REKLAMA

„Welcome“ – sako didžėjai Kastis Torrau ir Donatello. Penktadienį, sausio 29-ąją bene stipriausias Kauno naktinio gyvenimo duetas visai nakčiai užims „Gravity“ ir čia pristatys tą muziką, kurią myli labiausiai. Pirmajai šiemet nakčiai Vilniaus klube jie pasikvietė ir kaunietę didžėją SoundsBeauty.

REKLAMA
REKLAMA

Kolegomis save Kastis Torrau ir Donatello laiko jau aštuonerius metus, nuo tada, kai komandos „Atari“ kvietimu ėmė nuolat groti klube „Exit“. Tai daro ir šiandien – pasitinka ir išlydi tokius vardus, kaip Dubfire, Hernan Cattaneo, King Unique, Danny Howells ir kiti „iausi“. Visgi vertinti Kastį ir Donatello tik kaip talentingus „apšildančius“ didžėjus tikrai negana. Abu jie sėkmingai šturmuoja Lietuvos klubus piko metu ar net visą naktį. Būtent tai penktadienį „Gravity“ ir ketina padaryti.

REKLAMA

Kastis ir Donatello laiką leidžia ne tik už didžėjaus pulto. Jau ne vienerius metus jie ilgas valandas leidžia studijoje, kur visuomet kartu kuria visų pirma sau patiems įdomią šokių muziką. Ir ne tik sau – neseniai išleistą jų kūrinį „Magnetism“ su malonumu groja Sasha ir John Digweed. O tai – kol kas pats didžiausias kauniečių talento ir darbo įvertinimas.

„Visada svarbiausias palaikymas ateina iš klausytojų, bet ne mažiau džiugu išgirsti gerą žodį iš pasaulinį pripažinimą turinčių didžėjų ir matyti, kaip jie tavo kūrybą skleidžia visam pasauliui – tai labai svarbu ateities idėjoms“, – svarsto Kastis, šiemet ketinantis dirbti dar daugiau, kad muzika pasklistų dar plačiau. Harmoningas skambesys su ryškia nuotaika ir garsai, žadinantys jausmus – tai jam aktualiausia tiek klubuose, tiek studijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Savo skambesio ieškau ir šiandien – nemėgstu apsibrėžti siauro muzikinio rato, priklausyti vienam konkrečiams tiliui. Keičiasi viskas, kartu ir muzika. Man patinka ieškoti, o suradus dalintis su žmonėmis“, – apie kūrybą ir grojimą pasakoja Donatello, savo autoritetais įvardinantis ne tik jau minėtus Sashą ir Digweedą, bet ir artimiausius kolegas Kastį ir Igną.

Pirmasis „Welcome“ su Kasčiu Torrau, Donatello ir abiejų palaikoma bei „šefuojama“ jauna didžėja SoundsBeauty – šį penktadienį. Kauniečiai klube „Gravity“ nuo šiol lankysis lygiai kas du mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠEŠTADIENĮ „GRAVITY“ VIRS „ŽIEMOS TERASA“

Kertinę šiltuoju sezonu Vilniaus vietą – „Vasaros terasą“ Mokytojų namuose – kol kas galima lankyti tik sapnuose. Prisiminimus apie ją pažadins „Žiemos terasa“, šeštadienį, sausio 30-ąją vienai nakčiai įsikursianti klube „Gravity“. Programoje – gyvi „Monkey Brothers“, „Pal Secam“ ir Endžio VSG pasirodymai bei Zw-X ir Senejhun DJ setai.

Vakaro priežastis – ispanų Lietuvoje gyvenančio Rubeno ir dažnai čia besilankančio Sergio Pellonų elektronikos dueto „Monkey Brothers“ plokštelės „The End Of The Day“ pristatymas. Kompanijos „Regular“ vasario pradžioje išleidžiamame single bus du „Monkey Brothers“ kūriniai ir du jų remiksai, kuriuos įrašė čilietis Pier Bucci bei „Underworld“ didžėjus Darren Price.

REKLAMA



Monkey Brothers



„Tai bus labai eklektiškas darbas – visi keturi jo kūriniai skirtingų stilių, bet tuo pačiu tampriai susiję“, – žada Rubenas. Jis su broliu „Gravity“ išbandys naujutėlę gyvą „Monkey Brothers“ programą, kuri vėliau keliaus po Ispanijos ir kitų šalių klubus. 



Monkey Brothers

Dar viena įdomi naujiena „Žiemos terasoje“ – projekto „Pal Secam“ pasirodymas. Šiuo priešingus standartus apimančiu pavadinimu prisistatys daug diskotekose pasiekę vardai – Manfredas („Metal on Metal“) ir Andrius Alien („Happyendless“).

REKLAMA

„Discoacidtechnoboogie“, – vienu žodžiu įvairialypio projekto esmę bando nusakyti Manfredas, išsidavęs, kad su kolega tiesiog prisipirko senovinių muzikos aparatų ir nusprendė surengti kūrybinį eksperimentą. „Pal Secam“ neprimins nei „Metal on Metal“, nei „Happyendless“ muzikos – abiems atlikėjams, tuo pačiu ir klausytojams, tai bus kažkas naujo.

Šeštadienį „Gravity“ gyvai pasirodys ir acid vietininkas Lietuvoje Endis VSG. „Monkey Brothers“ pusė Sergio sugros DJ setą kaip Senejhun, už pulto stos ir minimal laukuose klajojantis duetas Zw-x. Visapusiška elektroninė naktis su gerais prisiminimais iš „Vasaros terasos“ – sausio 30-ąją nuo 22 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Daugiau apie atlikėjus skaityti čia ir čia. ;)

 („The End Of The Day“ vaizdo klipas)


Artimiausi „Gravity“ renginiai: 2010-02-05

TWNKL Live Feat. Ignas 2010-02-06

The Jam: DJ Switch 2010-02-12

Djscene Geriausi 2010 2010-02-13

La French: Valentines Edition 2010-02-15

Consequence Live For Never LP Tour

2010-02-29 Pencilhaus VS Vilnius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų