REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Čia mes visi susirinkome tam, kad pagerbtume kilnius, taurius ir didžius žmones,  „Auksinės širdies“ nominantus ir laureatus, kurie mūsų šalyje švyti ir skleidžia tik gėrį“, - atidarymas renginį sakė Rolandas Vilkončius.

REKLAMA
REKLAMA

 LNK ir Savanorių centro surengtą „Auksinių širdžių“ apdovanojimo ceremoniją Rolandas Vilkončius vedė drauge su aktoriumi, „Žvaigždžių duetų“ dalyviu Mariumi Jampolskiu.  Šis neįprastas duetas iškilmingą vakarą  pasidalijo vaidmenimis: Rolandas buvo oficialus, o Marius – nesuvaržytas protokolo.

REKLAMA

„Mano charakteris ir būdas neleidžia Jums sakyti, kad prasideda iškilminga Auksinių širdžių apdovanojimų ceremonija. Aš jums sakau, kad prasideda tikra gėrio ir tik gerų žmonių triumfo šventė, geros emocijos ir linksmybės“, - žadėjo Marius Jampolskis.

Prestižinis renginys, kuriuo siekiama pagerbti labiausiai nusipelniusius šalies savanorius, nevyriausybines organizacijas, bendruomenes, buvo surengtas jau ketvirtą kartą. Iškilmingoje ceremonijoje  apdovanoti žmonės, kurie metai iš metų savanoriškai daro gerus darbus, nereikalaudami jokio atlygio.  Paskelbti aštuonių apdovanojimų laureatai - „Auksinės širdies organizacija“, „ Auksinės širdies bendruomenė“, „Kilnioji auksinė širdis“, „Pasaulio auksinė širdis“, „Auksinė širdelė“, „Jaunoji auksinė širdis“, „Taurioji auksinė širdis“, ir „Didžioji auksinė širdis“. „Tautos balsas“ skirtas daugiausia interneto lankytojų balsų sulaukusiam nominantui.

REKLAMA
REKLAMA

Laureatus sveikino būrys scenos žvaigždžių. Bene įsimintiniausią pasirodymą surengė Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo. Jiedu dainavo itin jausmingą dainą „Meilė akla“, kurios metu šoko kurčiųjų pora Laura ir Ramūnas. Dainos ištrauką Natalija ir Vitalijus sudainavo gestų kalba.

Dainos „Pasakyk kada“ premjerą dovanojo vis labiau populiarėjantis duetas – vokalo virtuozė Rosita Čivilytė ir populiarusis Radžis.

Tradiciškai renginyje dainavo garsusis „Ąžuoliuko“ choras, kuris renginio himną atliko kartu su Vilija Matačiūnaite ir operos solistu Vaidu Vyšniausku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Koncerte savo kūrinius dovanojo Vaida Genytė ir Kastytis Barisas, Artūro Noviko džiazinis trio „Duok penkis“, Gytis Ivanauskas ir Justina Žemaitytė, „69 danguje“, „Pikaso“, Vytautas Juozapaitis su žmona Egle.

Nominantus atrinko garbinga žymių žmonių komisija, kurios balsai buvo sumuojami su internautų ir žiūrovų balsais. „Auksinių širdžių“ komisijai vadovavo žurnalistas Algimantas Čekuolis, jos nariai buvo žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas, kunigai Ričardas Doveika ir Tomas Šernas, „Ąžuoliuko“ choro vadovas Vytautas Miškinis, Vilniaus greitosios medicininės pagalbos ligoninės Priėmimo skyriaus vedėjas Michail Braverman, TV laidų – renginių vedėjas Rolandas Vilkončius, atlikėjas ir TV laidų vedėjas Marijonas Mikutavičius.

Iškilminga „Auksinių širdžių“ apdovanojimo ceremonija – vasario 7-ąją per LNK.



Regimanto Danio nuotraukos


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų