REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sasha Song „Eurovizijai“ siūlo dar vieną dainą

Praėjusiais metais Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavęs ir iki finalo nukeliavęs Dima Šavrovas - Sasha Song nusprendė ir šiemet varžytis su kitais šalies atlikėjais dėl kelialapio į tarptautinį konkursą, kuris šiemet vyks Norvegijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą atlikėjas lietuviškosios atrankos organizatoriams pateikia  jau antrą dainą,pavadinimu „Say yes to Life ir tai yra sios dainos kino-audio versija

REKLAMA

„Say „yes“ to Life“ atlikėjas parašė prieš kelis mėnesius. Pasak atlikėjo, tai kur kas įsimintinesnė, energingesnė daina už kūrinį „Love“, su kuriuo jis atstovavo šaliai praėjusiais metais Maskvoje vykusiame konkurse.     

Tačiau atlikėjas tik prieš kelias dienas nusprendė pasiūlyti ją kartu padainuoti kuriam nors kitam atlikėjui. Patartas vadybininko Martyno Tylos Sasha Song dueto partnere pasirinko Norą Strolytę, kuri dainavo pritariamuoju vokalu su juo „Eurovizijoje“  Maskvoje.

„Nora tikrai puikiai dainuoja, be to, kaip tik ketina pradėti solo karjerą. Pradžia visada sunki, todėl su malonumu jai padėsiu žengti pirmąjį žingsnį“, - sakė  atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų