REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ilgos pertraukos į Kauną sugrįžęs buvęs "Žalgirio" žaidėjas Saulius Štombergas iš čia išsiveš gerus prisiminimus. Nors jo atstovaujama ekipa Kazanės "Unics" VTB Vieningosios lygos finale 55:66 ir nusileido Maskvos CSKA komandai, tačiau 36 metų krepšininkui įsimins halės palaikymas.

REKLAMA
REKLAMA

Jau pirmojo kėlinuko viduryje žiūrovai garsiai ėmė skanduoti "Saulių, Saulių", o po kiekvieno netaiklaus snaiperio metimo nuvilnydavo gilūs atodūsiai. Tiesa, palaikymas lietuviui nepadėjo gerai sužaisti finale. Jis per 14 žaidimo minučių prametė du dvitaškius ir tris tritaškius bei aikštelę paliko nepelnęs nė taško.

REKLAMA

Kalbėdamas su Krepsinis.net žurnalistu S.Štombergas tvirtino, jog jam nebuvo gaila pusfinalyje laimėti prieš "Žalgirį", nes jis yra profesionalas ir tiesiog daro savo darbą.

- Kaip jums sugrįžimas į Kauno sporto halę?

- Žmonės čia buvo malonūs. Visi čia mėgsta krepšinį labai, gera palaikymas

Finale mus palaikė žiūrovai, todėl halėje žaisti buvo labai malonu.

- Ko pritrūko iki pergalės finale?

- Daug ko pritrūko. Šiandien žaidėme labai prastai, ypač puolime. Tą įrodo 55 pelnyti taškai. Gynyboje padarėme daug klaidų, o puolime niekas nepavyko. Sužaidėme labai prastas rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA

- Ką treneris akcentavo prieš ketvirtąją kėlinuką, kad pavyko sumažinti deficitą iki 4 taškų?

- Ketvirtojo ketvirčio pirmoji pusė ir buvo vienintelė atkarpėlė, kurią geriau sužaidėme. Įmetėme keletą taškų iš eilės, pavyko apsiginti, bet ir gynyba buvo tokia, kad galbūt labiau CSKA nepataikė, jiems nepavyko sužaisti prieš mus. 8:0 laimėjome atkarpa ir pasivijome juos. Buvo proga dar labiau priartėti, tačiau iš po krepšio prametė mūsų aukštaūgis.



- Ar nebuvo gaila pusfinalyje nuskriausti "Žalgirį"?

- Negaila. Profesionalai esame ir žaidžiame dėl pergalės. Čia niekas nieko nesigaili. Jie mūsų nesigailėtų ir mes jų nesigalėjome. Mes žaidėme tik dėl pergalės.

Edgaras Pulkovskis



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų