REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno "Žalgirio" ekipa VTB Vieningosios lygos finalinį ketvertą užbaigė džiugia gaida. Kauniečiai po pralaimėjimo pusfinalyje Kazanės "Unics" krepšininkams rado savyje jėgų ir kovoje dėl trečiosios vietos 78:72 nugalėjo žvaigždžių nestokojančią bei į Eurolygos "Top 16" varžybas patekusią Maskvos srities "Chimki" komandą.

REKLAMA
REKLAMA

Po susitikimo "Žalgirio" įžaidėjas Mantas Kalnietis buvo pakilios nuotaikos. Lietuvis tvirtino, jog jo ekipa iškovojo pelnytą pergalę, o visas finalinio ketverto turnyras buvo suorganizuotas puikiai.

REKLAMA

- Ar labai džiaugiatės laimėję trečiąją vietą?

- Žinoma, jog džiaugiamės. Laimėjome prieš stiprią komandą, pataisėme žiūrovams nuotaiką, kuri buvo šiek tiek paniurusi po pusfinalio rungtynių. Tuomet nesužaidėme taip, kaip galėjome, o šiandien susikovėme ir laimėjome.

- Mažajame finale geriau sužaidėte nei pusfinalyje?

- Manau, kad taip. Šiandien padarėme vos penkias klaidas ir esame tuo labai patenkinti. Pagrindinės mūsų bėdos buvo klaidos. Sužaidėme protingiau. Ne viskas sekėsi, tačiau pelnytai laimėjome.

REKLAMA
REKLAMA

- Stipriai pralaimėjote kovą po krepšiais ("Žalgiris" sugriebė 21 kamuolį, o "Chimki" - 39, - red. past.). Ar varžovų aukštaūgiai buvo tokie pajėgūs, ar jums labai trūksta Traviso Watsono?

- Žinoma, trūksta Traviso. Treneris leido rungtyniauti keturiems mažesniems žaidėjams, kad galėtume žaisti greitą krepšinį, todėl varžovai atkovojo daugiau kamuolių.

- Buvote susitikę su Marko Popovičiumi?

- Buvome susitikę pasišnekėti.

- Ką nuveikėte kartu?

- Nieko dar. Pakalbėjome apie viską ir tiek. Šiandien vyksime pavakarieniauti.

- Kaip vertinate finalinio ketvertą?

- Gerai. Kaunas tikrai puikiai pasiruošė tam. Ypatingai atidarymo ceremonija labai patiko. Manau, kad turnyras buvo suorganizuotas aukštu lygiu.



Edgaras Pulkovskis



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų