REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pusfinalyje nugalėję Kauno "Žalgirį", Valdemaro Chomičiaus treniruojami Kazanės "Unics" krepšininkai VTB Vieningosios lygos finalo ketverto užbaigti pergale nesugebėjo, nusileido Maskvos CSKA komandai ir turnyre liko antri.

REKLAMA
REKLAMA

Po lemiamų rungtynių "Unics" vairininkas V.Chomičius pripažino, kad Eurolygos vicečempionai šiandien buvo geresni ir pažymėjo, kad jo auklėtiniams šį kartą pritrūko taiklumo.

REKLAMA

"Nepaisant pralaimėjimo, nuotaika išliko gera. Dėkoju visiems "Žalgirio" sirgaliams, kurie šiandien buvo Kauno sporto halėje. Žaisti tokioje salėje ir jausti tokį palaikymą... Net jaučiau atsakomybę. Stengėmės viską padaryti kuo geriau, tačiau išėjo taip, kaip nesinorėjo, kad būtų. Padarėme net 21 klaidą. Žaidžiant prieš tokią komandą, suklydęs 10 kartų praktiškai prarandi šansą kovoti dėl pergalės. Nors rungtynių pabaigoje atkūrėme intrigą ir turėjome galimybę išsiveržti į priekį, lemiamais momentais žaidėme

REKLAMA
REKLAMA

- Esu patenkintas savo auklėtiniais, kurie stengėsi iš paskutiniųjų. Jie įrodė, kad žaidžiant iš visų jėgų, galima varžytis su kiekviena komanda", - po rungtynių kalbėjo V.Chomičius.

- Ko pritrūko pergalei?


- Pritrūko taiklumo. Kai buvome priartėję, pradėjome skubėti. Greičiausiai vakarykštė pergalė prieš "Žalgirį" nuvargino žaidėjus. Jie buvo ne tokie pastebimi, kaip vakar.



- Kaip vertinate Sauliaus Štombergo žaidimą?

- Jis žaidė neblogai, tiesiog negalėjo pataikyti. Tačiau dar viskas prieš akis. Viena dieną žaidi geriau, kitą - blogiau.



- Galbūt didelis Kauno sporto halėje susirinkusių aistruolių palaikymas išmušė iš vėžių?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Gali būti, tačiau aš neieškau jokių pasiteisinimų. Aš vadovaudamas komandai apie nieką kitą negalvoju, todėl manau, kad žaidėjai aikštelėje turėtų galvoti taip pat tik apie žaidimą. Tiesiog CSKA šiandien buvo geresni ir pranašesni už mus. Rungtynes pradėjome apsnūdę, praradome koncentraciją. Tai prie gero neprivedė.

Donatas Urbonas



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų