REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Suklupę VTB Vieningosios lygos pusfinalyje Kauno "Žalgirio" krepšininkai sugebėjo atsitiesti ir karštai palaikomi Kauno sporto halėje susirinkusių žiūrovų kovoje dėl trečiosios vietos palaužė Maskvos srities "Chimki" ekipą. Nepaisant pralaimėjimo Maskvos CSKA klubui, "Žalgirio" vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas savo auklėtinių pasirodymą finalo ketverte įvertino labai gerai.

REKLAMA
REKLAMA

"Neskaitant kelių nesėkmingų atkarpų, šiandien žaidėme gerai. Susitikimą pradėjome neblogai, sėkmingai į žaidimą įsijungė atsarginiai žaidėjai. Tačiau antrame kėlinyje praradome iniciatyvą, buksavome ir trečiajame ketvirtyje. Vis dėlto neblogai gynėmės, žaidėme komandinį žaidimą. Ženkliai pralaimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių, "Chimki" turi pajėgesnę priekinę liniją, todėl turėjome kažką aukoti. Noriu padėkoti "Žalgirio" sirgaliams, padėjusiems iškovoti pergalę", - kalbėjo "Žalgirio" vairininkas.

REKLAMA

- Ar tai, kad įveikėte Europos čempionų ispanų trenerį, pergalė tapo saldesnė?

- Aš niekada nieko nesureikšminu. Kiekvienom rungtynėm ruošiuosi atsakingai ir vienodai. Apie tai net nebuvau pagalvojęs.



- Kaip vertinate savo auklėtinių pasirodymą finalo ketverte?

- Manau, kad pasirodėme labai gerai. Vakar pralaimėjome kovoje, o šiandien pasiekėme pergalę. Mūsų jauni žaidėjai įgijo patirties, nes visos trys Rusijos komandos yra labai stiprios ir objektyviai vertinant, jos yra pajėgesnės už mus. Manau, kad šis turnyras buvo labai naudingas.

- Ar likote patenkintas priekinės linijos žaidimu?

- Pagrindinė "Chimki" jėga yra aukštaūgiai, tačiau puolime jie šiandien nežibėjo. Manau, kad mūsų aukštaūgiai su iškeltomis pareigomis susitvarkė. Galėčiau išskirti Mario Delašą, kuris šiandien rungtyniavo tikrai gerai.

Donatas Urbonas



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų