REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar „Žalgiris“ įkąs „Chimki“ ir laimės mažąjį finalą?

Šiandien 18 val. 30 min. Kauno „Žalgiris“ VTB Vieningoje lygoje sužais paskutinį mačą – kauniečiai mažajame finale dėl 3 vietos susikaus su Maskvos srities „Chimki“.

REKLAMA
REKLAMA

Abi komandos vakar patyrė nesėkmes: „Chimki“ pusfinalyje 66:71 nusileido Maskvos CSKA ekipai, o kauniečiai 65:75 turėjo pripažinti Kazanės „Unics“ pranašumą.



Varžovų lyderiai

REKLAMA

Du lietuvius savo ekipoje turinti „Chimki“ ekipa, pusfinalyje jų neišnaudojo. Paulius Jankūnas į CSKA krepšį įmetė 3, o Robertas Javtokas tik 5 taškus. Tačiau ir be lietuvių varžovai turi krepšininkų, kurie gali pelnyti taškus.

Vienas iš jų – Vitalijus Fridzonas. Nors reguliariojo sezono metu gynėjas pelnydavo tik po 7,6 taško, tai jam nesutrukdė būti rezultatyviausiu pusfinalyje. 24 metų 195 cm ūgio krepšininkas į CSKA krepšį įmetė 16 taškų ir atkovojo 4 kamuolius.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas krepšininkas, vertas ypatingo dėmesio, yra Timofey'us Mozgovas. 25 metų 216 cm ūgio vidurio puolėjas pusfinalyje sužaidė geriausią savo mačą. Rusas pelnė 12 taškų ir atkovojo net 11 atšokusių kamuolių. Tai geriausias jo rezultatas VTB Vieningoje lygoje.

Nors šie krepšininkai ir nebuvo pagrindiniai lyderiai reguliariojo sezono metu, tačiau atėjus lemiamoms rungtynėms jie parodė ką sugeba, tačiau, to nepakako iki pergalės.

Galbūt pritrūko Keitho Langfordo indėlio? Taip, amerikietis pelnė 14 taškų, tačiau iki rezultato, kurį buvo pasiekęs paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse su Kazanės „Unics“, trūko dar labai daug.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Buvęs žalgirietis stos prieš savo komandą

Paulius Jankūnas. Šį krepšininką žino tikriausiai kiekvienas Kauno „Žalgirio“ fanas. 25 metų 203 cm ūgio puolėjas dar prieš finalo ketvertą prisipažino, kad žaisti prieš buvusį klubą būtų keista.

„Žaisti prieš „Žalgirį“ būtų labai keista, bet iš kitos pusės būtų smagu. Duok Dieve, kad tai įvyktų finale“, – teigė puolėjas.

Gaila, tačiau tai įvyks ne finale dėl pirmosios vietos, o kovoje dėl trečiosios. Lietuvis šiuo metu nedemonstruoja ypatingai gero žaidimo ir reikia tikėtis, kad rungtynėse prieš „Žalgirį“ jis taip pat nepalaidos mūsų vilčių užimti bent trečiąją poziciją.

REKLAMA

Ar atsities turnyro šeimininkai?

Vakar įspūdingai atidarę finalinį ketvertą kauniečiai buvo pakilios nuotaikos ir su viltimi akyse laukė rungtynių su Kazanės klubu pradžios. Tačiau po rungtynių daugumai teko nusivilti, nes jų mylimas klubas patyrė nesėkmę.

Ar ši nesėkmė rodo, kad komanda dar neatsigavo po pergalės Eurolygoje? Galbūt žaidėjams trūksta poilsio? O galbūt jie iš tikrųjų vis dar gyvena patekimo į TOP–16 nuotaikomis?

Šiandien prieš Maskvos srities „Chimki“ ekipą būtina pergalė. Ateik palaikyti savo komandos ir tu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų