REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Cavs“ neteko vieno iš savo lyderių

Klivlendo „Cavaliers“ komandos pagrindinis įžaidėjas Mo Williamsas negalės rungtyniauti bent artimiausią mėnesį. 27-erių metų krepšininkas pasitempė kairįjį petį.

REKLAMA
REKLAMA

Atliktas magnetinio rezonanso tyrimas parodė, kad gynėjas nežais artimiausias 4-6 savaites. Tai reiškia, kad „Cavs“ jo gali sulaukti tik pirmosiomis kovo mėnesio dienomis.

REKLAMA

Nuo to laiko, kai iš Milvokio „Bucks“ perėjo į „Cavaliers“, M. Williamsas praleido vos vienas rungtynes iš 125 galimų. Žaidėjas buvo antras pagal rezultatyvumą geriausioje Rytų konferencijos komandoje ir buvo antras pagal atliekamus rezultatyvius perdavimus.

Traumą M. Williamsas patyrė antradienio rungtynėse su Toronto „Raptors“, kai bandydamas perimti kamuolį susidūrė su keliais varžovų žaidėjais. Krepšininkas iškart buvo palydėtas į rūbinę, tačiau vėliau spėjo sugrįžti į aikštelę ir įmesti svarbų tritaškį.

REKLAMA
REKLAMA

Gynėjas yra vienas geriausių tritaškių bei baudų metikų visoje lygoje. Tritaškius M. Williamsas meta 43, o baudas – 90 procentų taiklumu. Gynėjo vietą startiniame penkete turėtų užimti Delonte Westas. Daugiau minučių gaus ir Danielis Gibsonas.

Šį sezoną M. Williamsas per rungtynes vidutiniškai pelno 16,9 taško, atlieka 5,1 rezultatyvaus perdavimo bei perima kiek daugiau nei po 1 kamuolį iš varžovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų