REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metal On Metal pristato vieną ilgiausią visų laikų remiksą

Kovodami su sutrikusiu jaunų žmonių dėmesingumu ir nekantrumu, „Metal On Metal“ pristato vieną ilgiausių visų laikų remiksų. Žinomai Liverpulio grupei „Wave Machines“ ir jų hitui „Keep Your Lights On“ skirtam remiksui perklausyti reikės ketvirčio valandos. Per tiek laiko vidutinis internautas gali parašyti apie keturiasdešimt komentarų įvairiose svetainėse. Faktologams - tiksli jo trukmė yra 13 minučių ir 38 sekundės.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas remikso kūrėjų Manfredas greitakalbe beria paaiškinimą: „Įsikūrę savo studijoje pirmiausiai gavome neribotas galimybes sėdėti prie vieno kūrinio nors ir pusę metų. Beveik tiek ir praėjo nuo laiško iš „Wave Machines“ gavimo. Kitas dalykas - per tuos metus, kai mokėmės dirbti vieni, prikaupėme tiek idėjų, kad vien šiame remikse yra bent keturios skirtingos temos.“

REKLAMA

Kūrinys toks ilgas, kad nesukarpytas negalėjo būti įkeltas nei į „MySpace“ grotuvą, nei į „YouTube“. Tarp „nu-disco“ ir lengvesnės skerdyklos besimainantis remiksas atidaro naują „tab'ą“ grupės kūryboje - tai pats ramiausias remiksas, kurį „Metal On Metal“ yra sukūrę ir mažiausiai šokamas. Bet net ir tai buvo sumanyta tyčia. „Norėjosi dainos pasiklausymui automobilyje, greitkelyje Kaunas-Klaipėda“, burbteli Kym Wild.

REKLAMA
REKLAMA

„Keep Your Lights On“ yra pirmasis šių metų „Metal On Metal“ darbas ir artimiausiu metu jų planuose - antrojo mini albumo (angliškai skamba geriau - „EP“) įrašai. Jame, grupė žada, bus penki, gal net šeši nauji kūriniai, o pasirodyti jis turėtų vasarą.

Diktofoną perima Miss America: „Mūsų didysis planas - be kelių „slaughterhouse“ rūšies atstovų, įterpti ir porą nešokamų kūrinių bei vienos labai nepelnytai primirštos dainos remiksą apie kurį kalbame ir kurio nepadarome jau tris metus.“

Praėjusių metų pabaigoje pabaigę koncertinį turą ir pastaruoju metu bendrai mažai dydžėjaujantys vyrai riebią laisvalaikio dalį praleido studijoje - štai Manfredas sukūrė garso takelį pirmąjai lietuviškai riedlenčių dokumentikai „Montage. Skateboarding film“ ir sakė, kad yra labiau nei pasiruošęs dirbti su vaidybiniu kinu, ypač jei tai nėra Jono Vaitkaus filmas apie partizanus.

Geros žinios įgyja prasmę, kai yra pastiprinamos nemokamais „mp3“.

Parsisiųskite „Wave Machines“ - „Keep The Lights On“ (Metal On Metal Remake) dabar pat.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų