REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ramūnas Butautas už Kauno „Žalgirio“ vairo patyrė pirmąjį pralaimėjimą. Stratego pergalių seriją nutraukė Kazanės „Unics“ krepšininkai, VTB Vieningosios lygos pusfinalyje išplėšę pergalę Kauno sporto halėje susirinkusių žiūrovų akivaizdoje.

REKLAMA
REKLAMA

Po rungtynių „Žalgirio“ vairininkas R. Butautas pažymėjo, jog jo auklėtiniai po pertraukos įklimpo į aktyvią „Unics“ gynybą, o kai kurie žaidėjai nesužaidė pagal savo galimybes.

REKLAMA

„Kazanės komanda šiandien žaidė gerai ir nusipelnė šios pergalės. Kaip lygūs su lygiais mes kovojome du ketvirčius, tačiau itin nesėkmingas mums buvo trečiasis kėlinys. Įklimpome į aktyvią „Unics“ gynybą ir sunkiai sekėsi rinkti taškus.

Reikia pripažinti, kad mūsų snaiperiai šiandien turėjo nemažai gerų progų, bet pritrūko sėkmės. Pasitaikė ir kvailų klaidų tiek ginantis, tiek puolant. Tuo tarpu rungtynių pabaiga priklausė „Unics“ ekipai“, – po susitikimo kalbėjo Ramūnas Butautas.

REKLAMA
REKLAMA

– Akivaizdu, kad ne visi žaidėjai yra geriausios sportinės formos. Kaip žadate spręsti šią problemą?

– Treniruosime tuos žaidėjus. Tiesa, pasitaikė pirmos tokios nesėkmingos rungtynės, bet turiu pripažinti, kad ne visi žaidėjai šiandien sužaidė pagal savo galimybes.

– Kaip vertinate naujoko Mario Delašo debiutą?

– Jis yra tvirčiausias mūsų komandos puolėjas, galintis grumtis su stipriais varžovais. Buvome tai numatę. „Unics“ turi stiprią priekinę liniją, daug žaidė Maciejus Lampe ir Kresimiras Lončaras.

Jaunas vyras, išėjęs į aikštelę, tikrai nepasimetė ir vaizdo negadino. Žinoma, jam dar reikia perprasti mūsų žaidimą. Esu patenkintas Delašo debiutu.

Donatas Urbonas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų